Top 4 modele de ceasuri dama care sunt la moda in aceasta vara

Tendintele in materie de accesorii din acest an sunt foarte diverse, putand fi adaptate usor stilului si personalitatii tale. Daca ne referim la o pereche de cercei simpla, aceasta poate fi inclusa atat in cadrul unei tinute office, cat si unei tinute sport, insa atunci cand vorbim de ceasuri dama acestea sunt mai dificil de asortat. Pentru a-ti fi mai usor sa iti alegi ceasul in acest sezon, am intocmit o lista de 4 modele de ceasuri dama ieftine pe care trebuie sa le ai in colectia ta.

1. Modelul din lemn.

Accesoriile din lemn fac furori in aceasta vara, iar ceasurile din aceasta categorie nu fac exceptie. Un look vintage sau boho chic poate fi accesorizat perfect cu un ceas din lemn, care va da o nota relaxata, dar mai ales inedita. Top 4 modele de ceasuri dama care sunt la moda in aceasta vara

2. Modelul metalic.

Ceasurile metalice sunt la moda si in acest sezon. Un ceas dama metalic cu un cadran mai mic este accesoriul perfect pentru o tinuta de ocazie, iar un ceas cu un cadran supradimensionat poate completa cu succes un outfit smart casual, atunci cand mergi la birou sau iesi seara in oras cu prietenii.

Top 4 modele de ceasuri dama care sunt la moda in aceasta vara

3. Modelul colorat.

Vara este cel mai permisiv anotimp in ceea ce priveste purtarea culorilor vesele. In functie de celelalte elemente ale tinutei, poti alege un ceas in culori pale sau in culori mai puternice. 

Top 4 modele de ceasuri dama care sunt la moda in aceasta vara

4. Modelul din silicon.

Ceasurile care au cureaua din silicon sunt un mix intre ceasurile elegante si cele sport, avand de la fiecare tip in parte elemente imprumutate. Un ceas cu o curea din silicon este o alternativa mai fashion a ceasurilor sport, insa nu este suficient de elegat pentru a fi purtat la o tinuta formala. Acest model de ceas poate fi ales pentru tinute casual, lejere. 

Top 4 modele de ceasuri dama care sunt la moda in aceasta vara

Optand pentru un ceas care este in tendinte si care respecta tinuta pe care alegi sa o porti, vei avea un look complet care va atrage toate privirile.


1 apreciere


  • Bianca

    Chair ieri am comandat un ceas din lemn, abia astept sa ajunga


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.