Top 4 categorii de incaltaminte barbati pentru un look masculin impecabil

Top 4 categorii de incaltaminte barbati pentru un look masculin impecabil

Care barbat nu ar vrea sa faca o prima impresie placuta? Ei bine, in orice imprejurare prima impresie porneste de la incaltaminte. Sondajele efectuate de-a lungul timpului au aratat ca 70% dintre femei analizeaza un barbat luand in calcul si ceea ce acestia poarta in picioare. Cu alte cuvinte, fie ca mergi la o intalnire romantica sau la un interviu de angajare, este esential sa stii cum sa porti incaltaminte barbati potrivita. Este timpul, asadar, sa incepi sa investesti in incaltaminte barbati de calitate, si mai ales sa detii cel putin o pereche din toate categoriile de baza de incaltaminte. Iata care sunt principalele 4 categorii de incaltaminte barbati si sfaturile legate de purtarea lor pentru a obtine un look impecabil si a face o impresie buna indiferent de imprejurare.

Pantofii

Pantofii sunt considerati a fi eticheta de baza a fiecarui gentleman. Pentru a fi un adevarat barbat contemporan, este musai sa detii in garderoba personala cel putin o pereche de pantofi. Acestia definesc cel mai bine stilul masculin si nu se demodeaza niciodata, existand astazi numeroase modele adecvate unei palete largi de tinute. In cazul in care nu obisnuiai sa porti pantofi pentru ca ii considerai mult prea clasici si formali, trebuie sa stii ca acestia sunt foarte versatili si ii poti purta in diferite contexte, abordand atat un stil casual, cat si unul elegant sau de business. Cele mai raspandite modele de pantofi sunt Oxford si Derby ce merg la costum, dar si impreuna cu jeansi si camasi.

Top 4 categorii de incaltaminte barbati pentru un look masculin impecabil

Pantofii sport

Tenisii si adidasii reprezinta categoria de pantofi sport si sunt incaltari elementare regasite in garderoba oricarui barbat. Comoditatea si usurinta cu care se pot asorta tinutelor sunt principalele doua avantaje ale pantofilor sport. Poarta pantofii sport oricand simti nevoia unui confort optim si asorteaza-i outfit-urilor lejere si casual, precum si celor sport, atunci cand practici diverse activitati fizice.

Top 4 categorii de incaltaminte barbati pentru un look masculin impecabil

Mocasinii

Mocasinii sunt extrem de populari in tendintele modei masculine din ultimul timp datorita aspectului modern si versatilitatii lor. Acest tip de incaltaminte comoda, cu un design simplu si atragator este adoptat in sezonul cald atat de celebritati si persoane publice, cat si de barbatii de rand. Asociaza mocasinii cu jeansi, tricou si camasi pentru un look casual sau cu pantaloni skinny sau pantaloni scurti pentru un look modern. Pentru a atrage toate privirile in cadrul evenimentelor formale, asorteaza la sacou si cravata o pereche de mocasini din piele clasici.

Top 4 categorii de incaltaminte barbati pentru un look masculin impecabil

Ghetele

In sezonul rece, ghetele sunt alegerea perfecta chiar si in cazul barbatilor. Asigura comoditatea si caldura necesara picioarelor atunci cand vremea de afara este una friguroasa. In plus, sunt incaltari practice ce ofera un plus de incredere datorita aspectului impunator. Pentru un look impecabil, asorteaza ghetele cu haina sau jacheta si construieste un outfit uniform.

Top 4 categorii de incaltaminte barbati pentru un look masculin impecabil

Prin urmare, indiferent de stilul pe care il adopti, este important sa ai cel putin o pereche din fiecare categorie de incaltaminte daca vrei sa arati impecabil oriunde ai merge. Alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine cu tinuta si mai ales cu forma corpului tau.


7 aprecieri


  • Traian

    Da…asa e dar de aceea ii schimb destul de des si oricum am luat si de piele si aceea nu au probleme cu mirosurile.


  • Raul

    Da…totusi daca nu sunt de calitate cam ai probleme cu mirosurile


  • Traian

    Eu inca nu pot sa ma despart de adidasi, schimb destul de des modelul dar mi se par cei mai comozi


  • CATALIN

    WOOW!! CE FRUMOSI SUNT PANTOFII DIN A DOUA POZA!!


  • Stefan D.

    iubesc orice fel de incaltaminte barbati cu personalitate, si daca vad la altcineva ceva ce eu nu as purta… tot imi plac daca sunt de calitate. Nu poti avea un look masculin fara incaltaminte de calitate!


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.