Timpul trece mai frumos daca ii oferi un ceas de Valentine's Day

Cand iubesti si esti iubit, nu e nevoie sa aduci luna de pe cer! Poate ca iubitul tau iti va spune ca nu vrea nimic in afara de tine de Ziua Indragostitilor, insa tu vrei sa il surprinzi. E foarte frumos din partea ta, iar noi credem ca micile bucurii sunt cele mai de succes. Anul acesta, pe 14 feberuarie, ofera-i cadou un ceas barbati. Te invitam sa vezi noile modele pe care le-am postat pe site special pentru aceasta ocazie. Ai de ales dintre o multime de ceasuri de mana!

 

Timpul trece mai frumos daca ii oferi un ceas de Valentine's Day

 

Daca esti deja obisnuita cu categoria Ceasuri by Adona, probabil ai vazut deja produsele de la Gino Rossi, un brand de lux cu preturi accesibile, care furnizeaza ceasuri in Romania exclusiv prin site-ul www.adona.ro. Dar pe langa aceste modele cu care te-ai obisnuit sau poate deja le-ai comandat, pagina dedicata cu ceasuri are acum si modele trendy pentru barbati de la Casio sau Q&Q. Preturile sunt, din nou, pentru orice buzunar, iar designul modern si de actualitate il va face pe iubitul tau se se simta iubit si apreciat.

E important sa iti spunem ca in aceasta perioada transportul ramane gratuit pentru orice produs Adona, astfel incat daca te hotarasti ca un ceas de mana este ceea ce i s-ar potrivi LUI de acest 14 februarie, te invitam sa il adaugi in cos chiar acum. In 48 de ore va ajunge la tine, oriunde in tara!


1 apreciere


  • Roxana

    Pana acum ne luam numai cadouri simbolice, dar anul acesta l-am surprins cu un ceas Adona. A fost cea mai buna alegere pe care o puteam face!


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.