Set cadou barbati - Simbolul masculin prin excelenta

Sa ne gandim care ar putea fi avantajele unui set cadou barbati. In general, un set, si aici ne putem gandi la orice fel de set, te scuteste de a potrivi tu singura doua obiecte, de a lua separat un portofel si o curea care sa fie complementare. Mai mult, un set cadouri barbati are si o anumita autoritate, e de la sine inteles ca s-a lucrat la aceste articole si ca au fost create de specialisti cu scopul de a fi purate impreuna, deci “victima” cadoului tau va fi fascinata de combinatie. Nici nu mai vorbim de renumele Pierre Cardin.

De ce va fi el fascinat? Cel mai bun argument e ca barbatii au in sange un simt aparte al omogenitatii, prefera stilul curat, fara accesorii inutile sau cromatica provocatoare. Pentru barbati, negrul este culoarea consecventei si a atitudinii, culoarea care nu il va trada niciodata, plus ca nu are cum sa fie vreodata nepotrivita. Mai ales ca barbatii pot fi uneori fixisti, un vechi spirit al ordinii, mai mult sau mai putin vizibil, il va face sa adore obiectele ce fac parte din aceeasi colectie. In acest caz, un set curea si portofel denota acuratete, eleganta si stabilitate.

Set cadou barbati - Simbolul masculin prin excelenta

Sa mergem la sigur! Cu cadourile nu se experimenteaza decat daca ne jucam Secret Santa, in schimb de ziua lui sau cu o ocazie speciala trebuie sa alegem o solutie care nu poate da gres. Cu ceva timp inainte de ziua lui incep intrebarile subtile, vedem cum se ingusteaza campul de posibilitati si incepem sa eliminam din variante. Daca vrem sa luam cadoul perfect, trebuie sa dam atentie tuturor detaliilor. La Adona gasesti intotdeauna variantele care nu au cum sa fie eliminate sau epuizate, deoarece un set ce cuprinde un portofel, o curea sau un pix aparte reprezinta accesoriile obligatorii in orice context, fiind simbolul masculin prin excelenta.

Deloc de ignorat este cutia in care este ambalat produsul, o cutie ce intruneste toate calitatile pe care le confera cureaua, portofelul sau pixul ce se gasesc inauntru. Curelele si portofelele sunt din piele de cea mai buna calitate, rezistenta si placuta la atingere, iar pixul este metalic si inscriptionat cu marca Pierre Cardin. Am vrea ca toate ideile de cadou ale femeilor sa se materializeze cu usurinta, de aceea puteti gasi pe site seturile speciale pentru cadou!


4 aprecieri


 • Sorin

  De acord, negru ramane mereu cea mai eleganta culoare


 • Miruna

  Pentru barbati, negrul este culoarea consecventei si a atitudinii – tare ideea


 • Eduard

  E foarte buna combinatia, cureaua e un accesoriu de care ai mereu nevoie ca si portofelul. Oferite impreuna, chiar mi se pare ca cel ce face cadoul se gandeste la nevoile tale.


 • Raluca

  Acest cadou merge si pentru un coleg de birou… e super practic


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.