Incarca-ti telefonul din mers cu ajutorul unui rucsac multifunctional

Zilele acelea pline în care pare că ziua este prea scurtă pentru câte treabă ai tu, devine și mai stresantă atunci când rămâi fără baterie. Ei bine, pentru a rezolva problema aceasta, ce-ai spune dacă te-am anunța că exită un rucsac barbati care vine impreuna cu un cablu USB? Ei bine, acest rucsac barbati chiar există și poți conecta la el o baterie externă sau chiar un port USB la care poți conecta cablul de incărcare al telefonului. Atunci când cauți modelul preferat printre rucsacuri barbati, de cele mai multe ori te uiți să fie încăpător, să aibă un material de calitate, să fie bine repartizate compartimentele, iar la final să arate și bine. Însă de ceva vreme, ar trebui să mai ții cont de încă ceva: prezența unui cablu USB. De ce să faci asta? Pentru că acest cablu USB te poate scuti de mulți nervi și stres. Astăzi, ne dorim să aducem în ochii publicului un rucsac prcatic cu un stil casual care cu siguranță în timp va deveni aliatul împotriva un stres inutil. Dar haideți să vedem de ce este acest rucsac atât de lăudat de către clienții nostri:

1. Compartimentarea Faptul că este atât de încăpător și spațios face din acest rucsac aliatul împotriva bagajelor inutile. Poți purta în el de la laptop, până la mâncare, portofel, set de chei, acte și tot ce mai este nevoie într-o zi supra aglomerată.

2. Designul Designul contează pentru un rucsac barbati și asta pentru că aspectul contează atunci când vrei să lași o impresie plăcută. Un rucsac cu un design casual, încăpător și care se potrivește stilul tău va completa ținutele tale de zi cu zi. Poți alege din trei culori disponibile, dar nuanța care s-a remarcat cu adevărat în ultima perioadă a fost cea neagră.

3. Cablul USB Ultimul și nu cel din urmă aspect care a contat pentru public a fost prezența cablului USB, iar asta datorită faptului că cei ce l-au ales își pot încărca telefonul din mers cu ajutorul unui port USB la care pot conecta cablul de incărcare al telefonului. Înceracă și tu rucscaul Sorin și sigur nu vei regreta. Raportul calitate-preț este unul rezonabil, iar faptul că vine cu un plus față de celelalte rucsacuri de pe piață face din el rucsacul perfect.


7 aprecieri


 • Marioara

  Ai dreptate. Eu am ales pana la urma rucsacul smart Collin si chiar e dragut nu pare neaparat de barbati


 • Ioana

  Sunt mai multe modele pe site-ul adona care pot fi purtate si de femei oricum.


 • Marioara

  Multumesc, ma gandeam la ceva rucsac unisex dar nu neaparat de mamici


 • Ioana

  Da, eu am gasit un rucsac de mamici Baby se numeste si are port de incarcare USB


 • Marioara

  Pentru femei gasesc ceva cu incarcare usb?


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.