Genti dama – tendintele sezonului cald 2018

Moda, stil, noutate, prospetime – asa poate fi descrisa primavara anului 2018 in materie de moda. Vremea calda si  soarele de primavara vor sosi in curand, iar tu vei simti nevoia de schimbare, de noutate, de ceva fresh. Adona stie deja asta asa ca iti propune modelele de genti in voga in 2018.

In primul rand, inca din 2017 o tot mai mare popularitate in randul gentilor au capatat-o rucsacurile prin faptul ca sunt comode si practice, dar in acelasi timp stilate. Ca sa fii sigura ca iesi din tipar si ca ai un rucsac potrivit oricarei tinute, iti poti alege rucsacul in nuantele preferate.

Genti dama – tendintele sezonului cald 2018

Pentru zilele in care alegi sa fii impunatoare printr-o tinuta monocrom, gentile in linii clasice pot fi alegerile ideale. Poarta-le in combinatii office sau in tinute elegante.

Genti dama – tendintele sezonului cald 2018

Tinutele office de primavara le poti asorta cu genti elegante, incapatoare si stylish. Mai mult, poti alege nuante deschise in ton cu primavara, sau chiar culoarea anului 2018 – violet.

Genti dama – tendintele sezonului cald 2018

O colectie completa de genti trebuie sa includa musai posete dama ieftine - cate un model din fiecare zona stilistica. Deci o idee buna ar fi sa incluzi in colectia ta si un cluch cu paiete sau perle sau o geanta plic simpla si eleganta pentru ocaziile mai deosebite.

Genti dama – tendintele sezonului cald 2018

Asadar, daca vrei sa iti creezi un look fresh pentru primavara ce vine, Adona.ro este locul ideal in care iti vei gasi inspiratia pentru toate zilele si tinutele. Bineinteles ca iti poti alege modele preferate dintr-o gama foarte variata de genti si accesorii astfel incat sa iti creezi singura outfitul de fashionista.


5 aprecieri


  • Cristina

    Si eu sunt foarte multumita de Evelyn, am cumparat unul exact cand a aparut la Adona si inca il mai am in stare buna.


  • Andreea S.

    Rucsacul evelyn ramane unul din preferatele mele <3 a fost primul produs ce l-am cumparat de pe adona


  • Ilinca

    Nu exista eveniment unde sa merg fara o geanta clutch eleganta! Imi plac modelele simple ce le gasesc aici


  • Doina

    Gasesc aici multe genti si clutchuri elegante la preturi bune, o sa revin in fiecare primavara!


  • Denisa

    Nu stiam ca aveti clutch-uri atat de frumoase … O sa fiu mai atenta de acum pe site, cine stie ce comori ma mai asteapta


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.