Fii o mamica stylish cu geanta de bebelusi potrivita

Chiar daca esti mamica asta nu inseamna ca nu trebuie sa acorzi atentie look-ului tau. Geanta pentru mamici poate fi un nou accesoriu pentru tine si chiar daca este destinata mai mult lucrurilor bebelusui tau, asta nu inseamna ca trebuie sa o neglijezi.

Geanta mamici este un must have mai ales pentru partea sa practica. Atunci cand ai un bebelus chiar si cea mai scurta iersire poate necesita mai multe lucruri la care nici nu te-ai gandit. Pentru ca orice plimbare alaturi de micutul tau sa fie o relaxare, este important sa ai o geanta bebelusi care sa fie suficient de incapatoare si compartimentata. Nici pe tine nu trebuie sa te neglijezi, vei avea nevoie de spatiu si pentru portofelul, cartea si castile tale.

Daca iti doresti sa fii o mama moderna, pentru plimbarile in parc si pentru iesirile cu prietenii sau familia, ai nevoie de o geanta care sa iti ofere un plus de stil. Iata aici 3 modele de genti pentru mamici care sa iti dea confortul necesar si care sa te scoata din anonimat:

1. Geanta pentru mamici Gugu

Fii o mamica stylish cu geanta de bebelusi potrivita

Cu un design elegant, Geanta Gugu iti va pune stilul in evidenta si te va transforma intr-o mamica stilysh ce va fi complimentata de toti cei din jurul ei. Aceasta are un spatiu ce permite accesul dintr-un compartiment in celalalt, ce te va ajuta sa ai toate lucrusoarele bebelusului in ordine.

2. Geanta pentru mamici Bubu

Fii o mamica stylish cu geanta de bebelusi potrivita

Avand elemente colorate, Geanta Bubu va inveseli orice tip de tinuta si va da mai multa viata look-ului tau de proaspata mamica. Aceasta are o compartimentare eficienta, dar si o salteluta pliabila, moale si usor de curatat, perfecta atunci cand cel mic trebuie schimbat chiar si in cele mai neprevazute momente.

3. Rucsacul pentru mamici Gargarita

Fii o mamica stylish cu geanta de bebelusi potrivita

Ideal daca esti o mamica mereu activa si in miscare, Rucsacul Gargarita este usor de transportat chiar si in plimbarile mai lungi sau in calatorii. Pentru ca are un design in tendinte, cu el nu vei fi doar o mama grijulie care are tot ce ii trebuie bebelusului cu ea, ci si o mama cool.

Idiferent de geanta de mamica pe care o alegi, este important sa tii cont de doua mari aspecte: sa fie practica si sa te puna in valoare.


3 aprecieri


  • Malina

    Multumesc, chiar nu am vazut acest model si caut de ceva timp


  • Alexandra

    Poti alege rucsac de mamici Baby, are cel mai bun pret e un produs nou.


  • Malina

    Eu as prefera un rucsac, dar as avea nevoie de ceva mai ieftin.


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.