Dupa ce crieterii iti alegi portofelul?

Orice femeie responsabila si cu stil are in geanta un portofel dama, fie el mic, mare, simplu sau sofisticat, cu clapeta, cu capse si asa mai departe. Este un lucru cunoscut faptul ca portofel dama piele este unul dintre accesoriile nelipsite din garderoba femeilor. Tocmai pentru ca portofelul are un rol atat de important in viata ta, astazi vorbim despre portofele dama, mai exact despre criteriile de alegere a portofelelor.

Spatiul de depozitare

Tocmai pentru ca il utilizezi atat de des, tinzi sa uiti de ce apreciezi, de fapt, acest accesoriu. Rolul de baza al portofelului este de a oferi spatiu pentru depozitare si acesta este si un motiv foarte bun pentru care ar trebui sa investesti intr-un portofel. Imagineaza-ti cum ar fi sa-ti cauti cardul de credit intr-o geanta plina de cosmetice, agende, casti, telefon, in timp ce in spatele tau se formeaza o coada de oameni impacientati. Ca sa eviti situatia aceasta alege un portofel de calitate, incapator si bine compartimentat, care te ajuta sa-ti gasesti repede lucrurile la nevoie.

Designul

Un portofel este ca o geanta sau o pereche de pantofi. Chiar daca e mai mic, mai compact, mai ascuns si nu te face sa pari mai inalta, simti aceeasi placere atunci cand atingi acea piele fina in mana ta. Sau cand observi cusaturile subtile care iti amintesc de pasiunea din spatele lui. Este important sa alegi un portofel cu un design care iti place.

Stilul tau vestimentar

Aici regulile sunt simple. Daca obisnuiesti sa porti portofelul in mana, altfel spus la vedere, atunci e musai sa alegi un portofel care sa fie in concordanta cu tinuta pe care o porti. Daca abordezi tinute mai simple si mai elegante, atunci si portofelul ar trebui sa aiba un design asemanator. In cazul in care stilul tau este mai casual, mai funky, atunci poti sa alegi un portofel mai atipic, cu nunate mai puternice si cu un model mai extravagant.

Atat pe interior, cat si pe exterior, portofelul este oglinda omului. Sau macar una dintre oglinzi. Portofelul iti va deveni companionul zilnic, preferabil pentru cat mai multi ani. Daca preferi sa faci alegeri pe termen lung si sa investesti in produse de calitate, care sa exprime rafinament, asigura-te ca optezi pentru un portofel potrivit. Tine cont de aceste criterii si cu siguranta vei face o alegere inspirata.


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.