Curele barbati – 5 idei despre cum sa le porti

Mai mult decat utilitate, intr-o curea piele barbati, de exemplu, poti regasi nota de culoare, de stil necesara tinutelor oricarui barbat. In general, din dressing-ul barbatilor nu trebuie si este foarte putin probabil sa lipseasca acest tip de accesorii: curele barbati, astfel ca, odata ajuns la maturitate, trebuie sa stii cum sa le alegi si cum sa le porti, pentru un look perfect.

Inainte de toate, daca esti in cautarea unei curele casual sau eleganta, ar fi bine sa te indrepti intotdeauna catre calitate, sa alegi curele piele barbati. O sa te bucuri mai mult timp de accesoriu, iar aspectul acestuia nu va lasa de dorit.

Curele barbati – 5 idei despre cum sa le porti

Iata 5 pasi pentru a ajunge sa porti corect si cu stil curelele barbatesti:

1. Alege-le pe cele bune. Nu te opri la prima optiune, necesita timp sa alegi cureaua potrivita. Fii foarte atent la dimensiunile acesteia, alege marimea potrivita masurilor tale. Tine cont de calitate, va fi un accesoriu pe care il vei purta des, o vreme foarte indelungata.

2. Mergi pe versatilitate. Daca nu faci o pasiune din achizitionarea curelelor, incercand sa potrivesti fiecare tinuta cu o curea diferita, mergi pe alegerea unei curele versatile. Vrei sa asortezi acest tip de curea mai multor stiluri de tinute abordate, asadar poti alege o curea simpla, intr-o culoare care sa nu iasa in evidenta, asa cum este negru sau maro, cu o catarama discreta. In general, chiar daca alegi sa ai foarte multe curele in garderoba ta, incearca pe cat posibil sa le eviti pe cele foarte incarcate, potrivite mai degraba pustilor decat barbatilor.

3. Imagineaza-ti cum arata cureaua accesorizand tinutele tale. Daca vei achizitiona online acest accesoriu, vizualizeaza cum ar arata combinatia dintre cureaua pe care te gandesti sa o cumperi si pantalonii pe care ii va pune in valoare. Nu uita, din nou sa optezi pentru marimea potrivita tie, altfel cureaua va arata urat.

4. Lasa-i timp curelei sa se aseze. Pe masura ce o sa porti cureaua, aceasta va scapa de rigiditatea ce o caracterizeaza initial, va prelua practic forma soldurilor tale si va deveni foarte comoda.

5. Poarta curelele alese cat mai mult. Le-ai ales pentru ca ti-au placut si pentru ca stiai ca o sa scoti din anonimat tinutele purtate la birou sau in timpul liber, deci ai toate motivele sa le incluzi in fiecare zi printre accesoriile purtate.


2 aprecieri


  • Marius

    Da, perfect de acord. Totusi nu poti sta mereu cu o curea sa schimbi mereu de la un pantalon la altul


  • Raluca

    Cred ca o curea din piele neagra nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat. O consider un element cheie


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.