Cum sa-ti suprinzi iubita cu un cadou simbolic in aceasta toamna

Toamna aceasta se poarta surprizele! Este stiut faptul ca femeilor le plac cadourile, oricat de micute si nesemnificative ar fi aceste daruri. Orice femeie va aprecia efortul depus in incercarea de a o suprinde. Incepand de la o plimbare si pana la o un portofel din piele oferit fara nici o ocazie anume, iubita sau sotia va aprecia efortul.

Cand vine vorba de cadouri femei, tot ce trebuie stiut este ca stradania nu va ramane nerasplatita. O femeie fericita te va face sa te simti minunat langa ea prin comportament si gesturi, pentru ca ea va sti cum sa iti multumeasca.

Ai nevoie de idei cadouri femei? Este simplu. Gandeste-te la ce ii place ei cel mai mult si ofera-i asta, te asiguram ca nu este foarte greu. Uite un exemplu simplu: daca pentru ea inseamna foarte mult sa petreceti timp impreuna scoate-o la o cina in oras. Totusi, noi ne-am gandit sa-ti oferim 3 idei concrete de cadouri pentru femei.

1. Flori.

Cum sa-ti suprinzi iubita cu un cadou simbolic in aceasta toamna

Cu siguranta ti-a trecut si tie asta prin ca, dar ai pus si in practica? Femeilor le plac florile, iar un buchet deosebit de flori primit intr-o zi oarecare din saptamana va fi apreciat.

2. O geanta, un portofel sau un ceas.

Cum sa-ti suprinzi iubita cu un cadou simbolic in aceasta toamna

I-ai putea oferi o geanta de ziua ei, insa ii poti oferi si un cadou doar pentru ca o iubesti si iti doresti sa fie fericita. Noi credem ca dragostea fata de moda este incontestabila. Toata lumea stie ca femeile iubesc gentile si lucrurile de calitate, iar de acest lucru te poti folosi si tu cand iti doresti sa-i oferi un cadou surpriza.

3. Un week-end la munte.

Cum sa-ti suprinzi iubita cu un cadou simbolic in aceasta toamna

Un week-end la munte iti va face si tie bine, dar si ei. Cu siguranta veti reusi sa va detasati de problemele cotidiente si veti reusi sa va redescoperiti intr-un cadru mai linistit, departe de agitatia urbana.

Credem ca orice femeie merita sa fie surprinsa si tocmai de aceea ne-am oferit sa-ti dam cateva idei de cadouri pe care i le-ai putea oferi celei mai importante femei din viata ta.


4 aprecieri


  • Stefan

    Am avut o excursie la munte, un citybreak ar fi fost scump…intradevar. Si am pregatit eu camera apoi i-am daruit un ceas de firma. Dar intre noi fie vorba ea a considerat potrivit si mi-a oferit un portofel…..Chiar imi place si il folosesc cu placere


  • Ramona

    Nu stiu daca a trecut aniversarea … eu as merge pe un city break. Dar daca ti se pare mult poti sa te rezumi si la accesorii dar parca un pentru un portofel as prefera personal ca fata … o alta ocazie, nu aniversarea.


  • Anton

    Eu zic sa incerci sa ii faci cadou ceva ce poate folosi si nu gresesti cu marimile. Zic un rucsac ar fi potrivit. Nu incerca cu cosmetice sau incaltaminte ca poti da gres.


  • Stefan

    Salutare. Ce cadou pot face prietenei mele de aniversarea unui an de cand ne-am cunoscut?


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.