Cum sa iti alegi geanta perfecta de mamica?

Sa gasesti geanta pentru mamici perfecta pentru tine poate fi o provocare mai ales daca este pentru prima data cand ai nevoie de acest accesoriu. Daca in cazul unei genti obisnuite te gandesti mai mult la ceea ce iti place tie, geanta bebelusi trebuie sa satisfaca nevoile specifice celui mic.

Indiferent de stilul tau, ai nevoie de o geanta mamici pentru toate lucrurile esentiale bebelusului tau, ceea ce inseamna probabil mai mult decat scutece. Iata cateva aspecte generale de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o geanta de mamici:

• Spatiu suficient

Cum sa iti alegi geanta perfecta de mamica?

Vei avea nevoie de o multime de lucruri atunci cand pui un nou nascut in miscare. Gandeste-te sa ai cel putin 5 scutece, 1-2 body-uri de schimb, o paturica, biberoane, alaturi de lucrurile necesare tie precum portofelul si cheile. Daca poti, este de asemenea util sa ai si un tricou pentru tine, in cazul in care cel mic ti-l murdareste pe cel pe care il porti.

• Usor de curatat

Cum sa iti alegi geanta perfecta de mamica?

Genata ta de mamici va fi predispusa murdariei chiar fara sa vrei, de aceea este de dorit ca materialul din care este realizata sa fie usor de curatat si sa nu se pateze cu usurinta.

• Compartimentare eficienta

Cum sa iti alegi geanta perfecta de mamica?

Ca sa iti fie usor sa pastrezi ordinea si sa ajungi mai repede la lucrurile de care bebelusul tau are nevoie, compartimentele pentru biberoane, sticle si scutece vor fi salvatoare. Mai mult, copartimentele termoizolante pentru sticle te vor ajuta sa pastrezi lichidele la temperatura potrivita.

• Caracteristici suplimentare

Cum sa iti alegi geanta perfecta de mamica?

In primul rand, un sistem de prindere pentru carucior este esential daca iti propui iesiri mai lungi cu cel mic in aer liber. Cu ajutorul acestuia plimbarile vor fi mai comode, iar tu vei putea avea mainile libere. In plus, daca vrei sa calatoresti cu bebelusul tau, poti sa ai in vedere o geanta de mamici cu un sistem de prindere pentru troler ce te va ajuta sa te misti mai repede si sa fii mai eficienta. In al doilea rand, exista genti cu saltelute, practice cand vrei sa il schimbi pe cel mic in spatii mai putin amenajate.

Daca ai toate aceste aspecte in vedere atunci cand iti alegi geanta de mamica, cu siguranta nu va mai trebui sa iti faci griji atunci cand iesi la plimbare cu micutul tau.


3 aprecieri


  • Mariana

    Da. Eu il am de o luna si am pus foarte multe lucururi in el, e foarte trainic


  • Iulia

    Da. E interesant modelul, oare e rezistent


  • Mariana

    Eu am ales modelul nou de rucsac Baby imi place ca are si port de incarcare.


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.