Cum sa ai un look fresh in orice sezon

Visul femeii moderne este sa detina o garderoba bogata cu articole in trend, astfel incat sa nu se mai confrunte cu vesnica intrebare: “astazi cu ce ma imbrac?”. Desi, fie vorba intre noi, oricate haine ar avea, femeile, niciodata nu vor avea cu ce sa se imbrace. Si totusi, daca mereu va exista acest cliseu, ce piese cheie ar trebuii sa detina toate femeile pentru a pune bazele unei garderobe ca la carte?

1. Increderea si simplitatea

Cum sa ai un look fresh in orice sezon

Inainte de orice obiect vestimentar sau accesoriu, increderea in sine este cea mai importanta. O femeie care se simte bine in pielea ei va da viata hainelor sale prin atitudinea pe care o are. Un alt aspect pe care il consideram important este simplitatea. O tinuta simpla va reusi sa fie apreciata imediat, in schimb, un outfit incarcat nu va face decat sa oboseasca privirea.

2. O geanta din piele naturala

Cum sa ai un look fresh in orice sezon

Poate ti se pare o aberatie, insa odata ce vei achizitiona prima ta geanta piele naturala iti vei dori sa ai doar genti piele naturala. De ce? Pentru ca gentile de calitate se mentin ca noi timp indelungat, se intretin usor si ofera un plus de valoare tinutelor tale. Vei veda ca aceste genti piele naturala pot fi purtate ani la randul si ca investitia facuta chiar merita.

3. O pereche de jeansi de calitate, o camasa alba si o rochie neagra


Cum sa ai un look fresh in orice sezon

Poate ai mai citit despre aceste 3 piese si nu ai crezut in ele, insa iti garantam ca ele te vor scoate din impas. O camasa alba poate fi purtata atat cu jeansi, cat si cu fuste. Totodata, o camasa va putea fi purtata atat in oras, cat si la birou. Totul tine de atitudinea si increderea pe care le ai la purtator. De asemenea, clasica rochie neagra pe care o poti purta la petreceri, intalniri sau chiar si la birou. Aceasta din urma cu siguranta va reusi sa te soata din impas datorita simplitatii. In schimb, despre jeansi nu putem spune mai mult decat ca in zilele noastre au ajuns sa fie indispensabili din garderoba oricarei femei. Speram ca sfaturile noastre te-au ajutat si ca incet, incet vei incepe sa lucrezi la increderea in tine, dar si la outfiturile tale. Astfel,cu siguranta vei construi outfituri cool doar cu o geanta din piele, o pereche de jeansi si o camasa alba de calitate.


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.