Cum iti securizezi datele personale cu un portofel cu protectie RFID

Cum iti securizezi datele personale cu un portofel cu protectie RFID

Atunci cand iti pui in portofel sau in buzunar cardurile alimentate sau nu cu bani, cel mai probabil te gandesti ca sunt mereu in siguranta. Ei bine, te inseli! De ce? Pentru ca in ziua de astazi, datele tale personale pot fi furate cu usurinta de la distanta! Chiar daca nu se misca din buzunar, cardurile tale contactless pot lua contact cu device-uri de scanare a datelor. De aceea, exista astazi portofele barbati piele cu protectie RFID. Ce presupune tehnologia RFID si cum iti protejeaza datele un portofel barbati piele cu protectie RFID poti afla in randurile urmatoare.

Tehnologia RFID (radio-frequency identification) este o tehnologie asemanatoare cu cea a scanarii codului de bare. Datele digitale codificate in etichete RFID se pot citi cu un cititor RFID prin frecventele radio. Diferit fata de scanarea codurilor cu bare consta in faptul ca tot ceea ce este codificat in etichete RFID poate fi citit cu o viteza mult mai mare. Cu cardurile wireless sau contactless, poti efectua tranzactii instant, pentru ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa apropii cardul de un cititor. Si cum cardurile contactless sunt carduri cu cipuri RFID, ai fi surprins cat de usor ti se pot fura datele chiar sub ochii tai, fara sa iti dai seama. Pentru a evita orice situatie neplacuta, este mai bine sa fii pregatit si sa te inarmezi cu accesorii pe masura, care iti asigura protectia obiectelor si datelor tale personale oricand si oriunde.

Un accesoriu pe care te poti baza de fiecare data este un portofel barbati Pierre Cardin. Modelul GPB424 este un portofel din piele 100% naturala cu protectie RFID. Acest accesoriu smart-casual, usor de purtat, este un portofel subtire si foarte bine compartimentat. Il poti purta atat in buzunarul de la pantaloni, cat si in cel al sacoului fara sa iti creeze un aspect estetic neplacut. Avand protectie RFID, portofelul GPB424 iti va tine intotdeauna datele personale in siguranta, deoarece blocheaza citirea lor de la orice distanta. Mai mult decat atat, datorita calitatii ridicate a portofelului, cardurile tale nu se vor demagnetiza si nu se vor deteriora.

Asadar, chiar daca tehnologia RFID iti usureaza viata atunci cand vine vorba de tranzactii efectuate cu cardul, poate ridica in acelasi timp si o serie de alte probleme. De aceea, o protectie in plus a datelor tale este mereu binevenita. Descopera intreaga colectie de portofele cu protectie RFID de pe Adona.ro si profita de avantajul lor daca vrei ca datele tale sa ramana securizate tot timpul.

Cum iti securizezi datele personale cu un portofel cu protectie RFID


8 aprecieri


  • Marius

    Pentru persoanele care nu au incredere in Contactless este o optiune buna


  • Adrian

    Marius, eu am cumparat un GPB391 cu RFID si sunt foarte multumit


  • Mihnea

    Trec si eu pe RFID :))) chiar acum o sa imi comand un portofel cu protectie rfid de pe site, nu stiam de tehnologia asta!


  • Mariana F.

    I-am cumparat un portofel cu protectie rfid prietenului meu, i-a placut foarte mult!


  • george

    foarte adevarat! tehnologia asta rfid are multe avantaje dar si dezavantaje asa ca o protectie in plus a datelor nu strica niciodata


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.