Cum il ajuta un ceas barbati sa creeze o impresie buna

Prima impresie conteaza si cu siguranta iti doresti ca iubitul tau sa creeze o impresie placuta inca de la prima intalnire. Tocmai de aceea, astazi ne-am gandit sa discutam despre cat de importanta este prima impresie si cat de mult o poate schimba purtarea unor ceasuri barbati.

1. Un ceas va arata ca este serios

Daca iti doresti ca prin tinutele lui zilnice sa reflecte cat de serios este, purtarea unui ceas de barbati il va ajuta. Daca nu are deja un ceas anume, ai putea sa-i oferi unul cadou. Pentru inceput ai putea alege unul din gama larga de ceasuri barbati ieftine existenta pe piata. Totusi, este bine ca el sa aleaga ceasuri ieftine barbati care sa il reprezinte si care sa se potriveasca stilului sau personal.

2. Un ceas il va face sa para punctual

Un barbat ce poarta un ceas va crea impresia ca este punctual si rabdator, caracteristici pe care oamenii, in general, le apreciaza. Iar pentru ca noi, femeile, suntem atente la detalii, un ceas bine ales cu siguranta va fi un lucru usor de observat.

3. Un ceas va arata ca este un barbat stilat

Un barbat stilat nu trebuie sa demonstreze prea multe. Inca de la prima vedere se poate observa usor ca acorda importanta detaliilor, lucru pe care cu siguranta ti-l doresti, nu-i asa?Ei bine, asta va face si un ceas pentru iubitul tau - va arata ca este atent la lucrurile mici si mai ales ca ii pasa de aspecul sau.

Un ceas atent ales il va ajuta sa creeze o prima impresie buna, insa doar el poate demonstra ca aceasta a fost cea corecta. Este important sa inteleaga ca aspectul este cartea de vizita pe care o prezinta in viata de zi cu zi, iar detaliile precum ceasurile barbatesti au un rol esential in a-si crea o imagine placuta.


2 aprecieri


  • Mircea

    Da, totusi la o tinuta eleganta cu costum butoni si cravata un ceas te face sa ai aspectul unui business man.


  • Sorin

    Ajuta un ceas sa lasi o impresie buna, dar de cand cu telefonul nu ii mai vad rostul. Mai degraba cred ca e important ca telefonul portofelul sau geanta sa fie mereu curate, ca la multi barbati aspectul acestor accesorii nelipsite lasa de dorit.


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.