Cum alegem un portofel dama in functie de compartimente

Cum alegem un portofel dama în funcție de compartimente? Portofelul a fost creat pentru păstrarea banilor, dar odată cu trecerea timpului acesta și-a dezvoltat mai multe atribuții. Deși în el poți păstra buletinul, cărțile de vizită, cardurile, banii și monezile, totodată are și un important rol estetic mai ales pentru femei. Un portofel dama nu ține doar de portofel, pentru că uneori ajunge să țină locul unui plic. Tocmai de aceea este important să existe o gamă largă de portofele dama din care femeile să poată alege. Pentru o analiză mai atentă, este important de văzut ce fel de portofele există pe piață. Există modele în care compartimentele sunt mai ofertante, dar și unele care sunt ceva mai restrictive. Astfel am putut constata că avem portofele pentru:

Bancnote;

Bancnote și monezi;

Bancnote, monezi și carduri/ cărți de vizită

Pentru femei, dar și pentru bărbați, s-a putut constata faptul că materialul din care este confecționat un portofel este foarte important. De aceea femeile preferă să cumpere portofele dama piele și de cele mai multe ori evită portofelele din material sintetic. Așadar, cum se aleg portofelel în funcție de compartimente? Ei bine, nevoile fiecărui individ sunt diferite, tocmai de aceea și portofelele sunt atât de variate.

Portofele dama pentru bancnote.

Aceste portofele de obicei nu au compartiment pentru monede, dar au foarte mult spațiu pentru bani și eventual pentru carduri, buletin sau permis. 

Cum alegem un portofel dama in functie de compartimente

Portofele dama pentru bancnote și monezi.

Acest tip de portofel damă are alocat spațiu pentru monezi, dar în același timp spațiul pentru banconte nu este neglijat. Totodată acest portofel este folosit datorită mărimii și practicității dar și pentru că arată foarte bine și poate ține locul unui plic dama. 

Cum alegem un portofel dama in functie de compartimente

Portofel dama pentru bancnote, monezi și cărți de vizită.

Acest portofel are alocat foarte mult spațiu pentru carduri, cărți de vizită și acte. De aceea este foarte apreciat de către doamnele și domnișoarele care preferă cardul și nu bani cash. Totodată este un gen de portofel dama foarte elegant și discret ce poate fi purtat foarte ușor și în poșete de mici dimensiuni. 

Cum alegem un portofel dama in functie de compartimente

Indiferent de nevoile pe care le ai, este bine ca atunci când achizționezi un portofel dama să fii atentă la calitate acestuia, dar și la utilitatea lui. Investește într-un articol de calitate, cu un aspect plăcut potrivit stilului tău și fii atentă să se plieze pe nevoile tale.


3 aprecieri


  • Suzana

    Ce portofel e cel din ultima poza?


  • Isabella

    Pe mine ma intereseaza ca portofelul sa arate cat mai bine pe exterior, mai ales daca e putin mai mare atunci nici nu imi mai iau geanta cu mine si este mereu expus!


  • Elena

    Ultima varianta este cea mai potrivita pentru mine. Mereu am nevoie de un portofel spatios


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.