Cu ce se poarta cizmele peste genunchi? Sfaturi pretioase pentru alcatuirea unor tinute de vis!

Cizmele peste genunchi reprezinta cheia unei tinute reusite, fiind piesa salvatoare in momentele in care nu ai idei in ceea ce priveste alcatuirea urmatorului outfit. Acestea te ajuta sa transformi o tinuta plictisitoare intr-una indrazneata, sexy sau chiar office. Este extrem de important sa stii sa iti alegi cizmele in functie de forma corpului tau, astfel incat acestea sa te avantajeze in orice situatie. Daca iti doresti sa afli mici trucuri pe care sa le aplici zilnic, citeste acest articol!

Cuprins

  1. Cum purtam cizmele peste genunchi in orice anotimp?

1.1. Asortarea cizmelor lungi in sezonul rece

1.2. Cu ce se poarta cizmele peste genunchi in sezonul cald?

  1. Sfaturi despre asortarea cizmelor lungi in functie de forma corpului tau

1. Cum purtam cizmele peste genunchi in orice anotimp?

Cizmele de dama sunt perfecte indiferent de anotimp, daca stii cu ce alte piese vestimentare sa le asortezi. Poate te intrebi cum poti purta aceasta incaltaminte vara, insa vei fi surprinsa! Acestea pot fi utilizate si in sezonul cald, daca optezi pentru cizmele potrivite. Chiar daca la prima vedere, ar putea parea greu de asortat, cizmele de dama sunt perfecte pentru a alcatui cu ajutorul lor tinute moderne, atat in zilele calduroase, cat si in cele racoroase.

1.1. Asortarea cizmelor lungi in sezonul rece

In sezonul rece simti de cele mai multe ori nevoia de a imbraca haine lejere, fara a te stradui prea mult sa alcatuiesti o tinuta armonioasa. Este, insa, timpul sa schimbi asta! Daca iti doresti un outfit comod, casual, poti asorta o pereche de cizme lungi peste genunchi, cu un hanorac oversized si o pereche de blugi skinny. Adauga un rucsac pentru femei si cateva accesorii minimaliste si ai alcatuit o tinuta cool, fara prea mult efort.

Daca iti doresti o tinuta putin mai eleganta, alege o rochie tricotata, tip pulover, o pereche de cizme peste genunchi cu toc, o curea in talie si o geanta de dama supradimensionata. Pentru a crea un outfit echilibrat, poti alege o fusta tip clos, pe care sa o asortezi cu o helanca pe gat. Alege cizme lungi fara toc si un pardesiu. Nu te temi de temperaturile scazute? Alege o fusta scurta, cu cizme lungi in culori neutre si un pulover peste care sa asezi un palton. Completeaza tinuta cu o geanta de dimensiuni potrivite. Daca iti doresti sa tii cont de recomandarile specialistilor, lasa un spatiu de o palma intre cizme si fusta, pentru a fi la granita dintre profi si sexy.

Acest tip de cizme este extrem de potrivit si pentru ocazii speciale, evenimente precum nunta sau botez. Poti alege o rochie lunga, cu crapatura pe un picior si cizme lungi cu toc. Aceasta tinuta iti ofera un look elegant si sexy in acelasi timp. 

1.2. Cu ce se poarta cizmele peste genunchi in sezonul cald?

Sa porti cizme peste genunchi in sezonul cald necesita o doza de curaj, combinata cu indrazneala. Daca stii sa asortezi acest tip de incaltaminte, poti alcatui o tinuta fabuloasa, ce poate atrage privirile oricui. Cizmele lungi se potrivesc de minune cu fustele mini, astfel ca poti crea un outfit sexy, care sa iti evidentieze formele. Alege si o pereche de dresuri plasa sau in culoarea cizmelor, pentru un efect de lungire a picioarelor.

Nu ezita sa alegi o salopeta, care sa iti evidentieze talia, sau o pereche de pantaloni scurti. Poti alege cizme lungi, decupate, din material perforat, care sa te ajute sa fii cool in orice anotimp. Opteaza pentru un rucsac sau un simplu portofel de dama, o pereche de ochelari de soare si o palarie pentru un look complet.

2. Sfaturi despre asortarea cizmelor lungi in functie de forma corpului tau

Pentru a avea incredere in tine, trebuie sa porti haine care sa ti se potriveasca. Cand vine vorba despre cizmele peste genunchi, este necesar sa stii cum sa le alegi in functie de forma corpului tau.

Daca esti inalta, alege sa le asortezi cu o rochie supradimensionata din tricot si un rucsac elegant. Daca esti o femeie cu forme, alege o pereche de jeansi si o bluza lejera sau o fusta tip creion, cu cizme mulate pe picior. Femeilor cu o constitutie atletica, li se recomanda o pereche de cizme lungi cu o pereche de blugi in aceeasi culoare, o centura in talie, o esarfa si o geanta neagra. Minionele ar trebui sa aleaga fuste mini, pentru ca cizmele sa le ofere picioarelor efectul de alungire. La acestea se adauga un dres in aceeasi nuanta ca cizmele si o bluza care sa scoata talia in evidenta.

Asadar, cizmele peste genunchi sunt recomandate oricarei femei, indiferent de forma corpului, atat timp cat sunt purtate corect. Cu ajutorul acestora, vei crea tinute indraznete si cool, indiferent de anotimp. Tine cont de micile sfaturi din acest articol si vei avea, cu siguranta, cele mai superbe outfituri. 

Sursa foto: Pexels.com, Unsplash.com, Shutterstock.com, Adona.ro


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.