Cizme pentru pulpe groase - sfaturi care te vor ajuta sa iti evidentiezi silueta

Cumparatul cizmelor poate fi o adevarata aventura, mai ales daca ai pus ochii pe o pereche superba de incaltaminte si realizezi ca nu o poti purta, pentru ca este posibil sa nu fie potrivita pentru silueta ta. Nimeni nu merita sa fie descurajat din cauza unui aspect atat de minor. De aceea, exista o multime de tipuri de incaltaminte, pentru ca fiecare femeie sa isi gaseasca perechea potrivita.

O piesa vestimentara aleasa gresit iti poate ruina tinuta, de aceea, daca te incadrezi in categoria femeilor care au pulpele mai groase, citeste urmatorul articol pentru a afla cu ce cizme de dama iti poti evidentia cel mai bine silueta. 

Cuprins

  • Cizme de dama pentru pulpe sau picioare groase - alege cizmele potrivite in functie de inaltime
  • 1.1. Cizme pentru femei inalte

    1.2. Cizme pentru femei scunde

  • Tinute perfecte pentru femei cu pulpe groase

  • 1. Cizme de dama pentru pulpe sau picioare groase - alege cizmele potrivite in functie de inaltime

    Cand vorbim de silueta, este extrem de important sa ai in vedere si inaltimea ta. O femeie, chiar si cu pulpele subtiri, poate arata ciudat in anumite rochii, fuste sau chiar pantaloni, daca nu stie sa aleaga incaltamintea potrivita pentru inaltimea sa. Asadar, trebuie sa te uiti cu atentie in oglinda si sa vezi ce cizme sunt potrivite pentru inaltimea ta.

    1.1. Cizme pentru femei inalte

    Femeile inalte au un avantaj, pentru ca aproape orice incaltaminte le sta bine, mai ales cizmele sau botinele de dama. Pentru femeile inalte cu pulpe groase, este recomandat sa aleaga cizme lungi, chiar si acelea care se termina sub nivelul genunchiului. 

    Daca nu iti place sa iti afisezi genunchii, este total in regula, pentru ca cizmele care se termina mai sus de genunchi sunt si ele potrivite pentru pulpele groase, dar trebuie sa fii atenta la materialul pe care il alegi. Nu opta pentru materiale care sunt prea stramte, pentru ca iti vor evidentia si mai tare pulpele. In plus, materialele trebuie sa fie confortabile si moi, altfel vei suferi de dureri mari la picioare si vei simti ca pantofii te vor strange de fiecare data cand mergi. 

    Poate te pregatesti de un eveniment important care se tine in perioada toamna-iarna si doresti sa porti cizme mai speciale. In categoria cizmelor elegante intra incaltarile cu toc sau cizmele din piele intoarsa. Chiar daca cizmele din piele intoarsa au un material subtire, daca au toc, atunci vor arata splendid pe tine, chiar daca ai pulpele groase. Cea mai potrivita alegere sunt cizmele de culoare neagra, pentru ca, pe langa faptul ca sunt extrem de elegante, subtiaza picioarele din punct de vedere vizual. 

    1.2. Cizme pentru femei scunde

    Femeile scunde cu pulpele groase, dar si cele cu pulpele subtiri, ar trebui sa renunte la cizmele lungi si sa opteze pentru cizmele scurte sau chiar ghetele de dama. Cizmele scurte care ajung deasupra gleznei sunt cele mai potrivite variante, pentru ca se pot purta cu fuste sau rochii, nu scurteaza piciorul si sunt extrem de feminine. 

    Daca ai glezne mai groase, atunci cel mai bine este sa optezi pentru cizme scurte cu varful ascutit, pentru ca acest tip de incaltaminte iti lungeste picioarele din punct de vedere vizual. Daca alegi pantofi cu varf ascutit si toc, atunci automat vei deveni mai inalta. 

    Daca nu esti adepta pantofilor cu toc mai subtire, poti alege cizme scurte cu toc gros. Nu opta pentru cizme mai lungi decat atat, pentru ca iti vor scurta picioarele. 

    2. Tinute perfecte pentru femei cu pulpe groase

    Cizmele sunt acele tipuri de incaltaminte care se pot combina foarte usor cu alte piese vestimentare, pentru ca se gasesc intr-o multime de culori si variante pentru toate siluetele posibile. Iata cu ce tinute poti purta cizmele daca ai pulpele groase:

  • Rochie sau fusta si cizme scurte
  • Daca esti scunda si esti adepta fustelor, atunci poti combina cu usurinta cizmele tip botine cu fuste sau rochii de dama

  • Cizme lungi si blugi
  • Cizmele lungi se potrivesc extrem de bine cu blugii mulati, pentru ca emana senzualitate si pot fi purtate chiar zi de zi. 

  • Cizme lungi si rochie
  • Cizmele lungi, mai ales acelea care sunt deasupra genunchilor, sunt alegerea potrivita daca vrei sa porti o rochie, pentru ca vei arata mult mai feminina. Este extrem de eleganta aceasta tinuta, mai ales daca esti invitata la un eveniment in care poate nu se cere un dress code anume. 

  • Cizme si pantaloni scurti
  • Daca vrei sa arati cu adevarat senzational, atunci nu-ti fie teama sa combini pantalonii scurti cu cizmele.

    Asadar, cizmele de dama sunt concepute in diferite variante pentru toate stilurile si siluetele. Important este sa optezi pentru incaltarile care scot in evidenta trasaturile speciale ale corpului tau. 

    Sursa foto: Freepik.com, Pexels.com, Unsplash.com, Adona.ro


    Lasa o apreciere

    Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

    Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.