Ce spune portofelul despre un barbat?

Spre deosebire de femei, domnii nu poarta atat de multe accesorii. Asta nu ii constrange, cu siguranta, sa fie mai putin atenti la detalii si calitate. Astazi vom vorbi despre una dintre cele mai mari teme cand vine vorba de obiectele purtate de ei – portofele barbati piele.

Ca sa iasa in evidenta si sa isi poata exprima cat mai bine stilul, un barbat trebuie sa acorde importanta acelor elemente din tinuta sa mai putin evidente, dar care fac diferenta. Nu sunt multe de enumerat, asa ca ceasul, servieta, cureaua si portmoneul spun multe despre cel care le poarta.

Alegerea unui fashionist care se respecta va fi intotdeauna un portofel barbati piele. Indiferent de model si culoare, calitatea face diferenta in acest caz. Nu este de neglijat nici aspectul pragmatic, insa. Tips: un portofel din piele poate fi purtat de cinci ori mai mult timp decat un portofel piele ecologica. Nu te-ai gandit la asta pana acum, nu-i asa?

Ce spune portofelul despre un barbat?

In ultimul an, un brand s-a evidentiat dintre ofertele de pe piata. Cautarile de pe internet indica portofel barbati Pierre Cardin (produse pe care le puteti gasi pe site-ul Adona.ro), o marca apreciata pentru calitate, diversitate si simplitate. De asemenea, prezentarea portofelelor Adona face din aceste obiecte de stil masculine niste sugestii ideale de cadou. (Pe site poti descoperi si categoria speciala „Potrivit pentru cadou”, cu doua sectiuni: cadouri femei si cadouri barbati).

Criticii de moda spun ca portofelul este ca o carte de vizita, asa ca atunci cand platesti o cina sau scoti actul de identitate, cel din fata ta isi face o parere despre tine, mai ales la prima vedere. Tu de cand nu ti-ai mai schimbat portofelul? Te invitam sa arunci un ochi in categoria portofele barbati piele naturala, pe colectia acestui sezon.


6 aprecieri


 • Robert

  Ce portcard ati cumparat? Gasesc ceva sa incapa buletinul?


 • Mihai

  Da. Am vazut si eu portcarduri de piele naturala foarte faine la Adona


 • Sandu F.

  Da … realist vorbind asa e, depindem mult de tehnologie dar nici de “traditional” nu ne putem desprinde. Eu am ales o varianta de mijloc – un portcard


 • Mihai

  Exact :)) tare gluma. Numai ca si cardul trebuie sa il pui undeva…si mai nou daca portofelul nu e ultima generatie cu protectie contactless RFID, s-ar putea sa ramai si fara bani pe card. Si sa vezi atunci distractie


 • Sandu F.

  Cred ca mai nou portofelul nu mai spune multe despre un barbat….cardul spune totul


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.