Ce nu trebuie sa scapi din vedere la cadouri pentru barbati

In aceasta perioada extrem de agitata, dar minunata, cu zile simbolice pentru oferit daruri celor dragi, in niciun caz nu trebuie sa pierzi din vedere cele 3 variante magice care te salveaza intotdeauna daca esti in cautare de cadouri pentru barbati.

De ce mergi intotdeauna la sigur cu aceste variante? Fata de celelalte idei cadouri care depind de o subiectivitate aparte si de gusturile foarte specifice ale fiecaruia, aceste 3 optiuni au o anumite greutate, datorata faptului ca reprezinta trei lucruri fundamentale cu care orice barbat are de-a face. Am putea spune chiar ca sunt arhetipal masculine:

Ce nu trebuie sa scapi din vedere la cadouri pentru barbati

Ceasul - Pentru ca e timpul de cadouri! De multe ori barbatii sunt asaltati de responsabilitati si au pe umeri o serie de decizii de luat intr-un timp foarte scurt. Pretuirea timpului este, probabil, cel mai mare atuu al unui domn! Un ceas nu numai ca este eficient, dar denota hotarare, incredere si punctualitate. Un ceas fantastic si original, precum cele din gama Gino Rossi, poate schimba intr-un mod admirabil imaginea unui barbat.

Ce nu trebuie sa scapi din vedere la cadouri pentru barbati

Cureaua de piele - Printre alte idei de cadouri barbati se numara si acest accesoriu ce creste in popularitate pe zi ce trece. Desi cei mai multi barbati o folosesc in scop practic, niciunul nu-i va neglija aspectul estetic si niciunul nu va spune “e doar o curea”, caci este un element foarte important ce completeaza tinuta si pune in valoare intreaga vestimentatie. Astazi, desi exista numerosi oameni ce nu o mai folosesc doar pentru a-si strange pantalonii, cureaua a pastrat aceeasi insemnatate. Ea reprezinta siguranta si nu permite momente de slabiciune.

Portofelul - Ganditi-va numai la importanta situatiilor cand un barbat isi scoate portofelul. Tocmai pentru ca acest item nu este mereu la vedere, sunt momente cu si mai mare greutate atunci cand acesta trebuie sa devina vizibil, putem spune chiar ca sunt momente cheie si un rol foarte important il joaca aspectul si calitatea neindoielnica a unui portofel.

Iar vestile bune nu se termina aici. Daca tot am stabilit cele 3 variante pe care orice femeie inevitabil va trebui sa le ia in considerare, ne-am gandit ca ar fi minunat sa scoatem la iveala un set de cadou ce cuprinde o curea si un portofel. Setul este conceput special pentru a fi daruit unei persoane dragi, prin urmare vine impachetat intr-un ambalaj de cadou si intr-o cutie interesanta ce nu va fi de aruncat dupa despachetare.


1 apreciere


  • Denisa

    Pentru cine credea ca un cadou se gaseste usor ar trebuii sa va citeasca articolul. Cu atat mai greu devine cand trebuie oferit unei persoane apropiate, dar ce nu facem noi pentru oamenii dragi noua, nu-i asa?


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.