Ce culori se asorteaza cu visiniu? Descopera cum sa asortezi culoarea in tinutele tale

Visiniul este o nuanta maro-rosiatica, care este similara culorii visinelor sau a vinului. Aceasta simbolizeaza ambitia, bogatia si puterea. Culoarea visiniu rezulta din amestecului dintre rosu cu un strop de verde si albastru. Cand vine vorba de haine si pantofi, exista multe combinatii pe care le poti face in functie de evenimentul la care urmeaza sa participi. 

Desi moda este intr-o continua schimbare, aceasta nuanta este prima in clasamentul culorilor preferate de stilisti pentru colectiile de iarna si toamna. Descopera in continuare care sunt culorile care se asorteaza cu visiniu si cum recomanda specialistii in materie de moda sa purtam aceasta nuanta in tinutele business, casual sau de petrecere.

Cuprins:

  • Cu ce se asorteaza visiniul in tinutele business
  • Cu ce se asorteaza visiniul in tinutele casual
  • Cu ce se asorteaza visiniul in tinutele de petrecere
  • 1. Cu ce se asorteaza visiniul in tinutele business

    Locul de munca este un cadru formal si poate ca ti se pare nepotrivit sa porti o culoare atat de excentrica. Atunci cand porti o tinuta business poti opta pentru varianta clasica de culori, adica alb si albastru sau pentru accesorii sau articole vestimentare in nuanta visiniu la care sa adaugi articole in culori care sa contrasteze puternic, precum negru, alb sau gri. Pentru incaltaminte poti alege pantofi de dama negri pe care sa ii combini cu o pereche de pantaloni tip creion, o camasa alba si o esarfa visinie. Comanda accesoriile de dama si incaltamintea de care ai nevoie si investeste in ceea ce ti se potriveste. Pentru perioada de iarna cizmele de dama negre si un palton gri sau cafeniu sunt ideale.

    2. Cu ce se asorteaza visiniul in tinutele casual

    Culorile de vara vin si pleaca, chiar inainte sa ne dam seama, iar toamna vine presarata cu culoare. Visiniul poate fi complementar cu majoritatea culorilor neutre, precum negru, alb, gri, cafeniu, maro. Totusi, visiniul este o optiune buna in orice sezon si o poti purta fara efort pe tot parcursul anului, atat la incaltaminte, cat si la accesorii si haine. Pentru un look casual pe timp de iarna, alege o pereche de blugi si o haina in ton neutru, alaturi de un top visiniu si o pereche de botine de dama. Bleumarinul este o alta culoare cu care functioneaza frumos visiniul. Pantofii visinii combinati cu denim si un top bleumarin sunt culorile ideale pentru un look sofisticat pe timp de zi.

    3. Cu ce se asorteaza visiniul in tinutele de petrecere

    Accesoriile din aur sau de culoare aurie se potrivesc de minune cu visiniul si fac o combinatie deosebit de speciala pentru tinutele de seara. Pentru o petrecere poti accesoriza o rochie visinie cu cercei aurii, un clutch si o pereche de pantofi de dama maro sau crem. Probabil cea mai usoara modalitate de a introduce visiniul in tinuta ta de seara este asocierea cu negru. Combo-ul de culori este foarte intens si este perfect pentru tinutele de petrecere. Atunci cand ai un eveniment formal si important, precum este o nunta sau un botez, trebuie sa te asiguri ca arati impecabil din cap pana in picioare. Astfel, e important o pereche de pantofi potrivita.

    Alege sa asortezi visiniul in combinatiile care ti se potrivesc in functie de personalitatea ta, dar si de evenimentul la care urmeaza sa participi. Daca vrei sa iesi in evidenta cu tinute de top, poti fi sigura ca oricare din variantele de mai sus te va ajuta sa arati impecabil in culoarea visiniu. Nu uita ca un look grozav se obtine cu ajutorul combinatiilor de culori, dar si cu ajutorul pantofilor si hainelor potrivite. Completeaza-ti garderoba cu incaltamintea si inbracamintea potrivita, astfel incat sa porti culoarea visiniu fara griji. 

    Sursa foto: pexel.com si adona.ro


    Lasa o apreciere

    Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

    Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.