Cadouri pentru barbatii de la birou - Idei inspirate de cadouri pentru barbati, pe care le poti oferi la birou

Alegerea cadourilor potrivite poate fi o sarcina destul de dificila, chiar si cand e vorba de colegii de munca. Desi ai inceput sa-i cunosti destul de bine, tot iti ia mult timp sa te decizi. Iti doresti sa gasesti ceva unic, poate neasteptat, dar sa fie si util in acelasi timp. Daca pentru femei, e aparent mai usor, deoarece sunt mai multe variante din care poti alege - un articol de imbracaminte sau o trusa de make-up, la barbati situatia e diferita. Iata cateva idei de cadouri pe care le poti poti cumpara barbatilor de la birou.

Cuprins:

  1. Cum alegi cadourile potrivite pentru barbatii de la birou?
  2. Idei de cadouri pentru barbatii de la birou in functie de ocazie

2.1. Idei de cadouri de bun-venit pentru barbatii de la birou

2.2. Idei de cadouri office pentru ziua de nastere a barbatilor de la birou

2.3. Idei de cadouri business pentru promovarea in functie

1. Cum alegi cadourile potrivite pentru barbatii de la birou?

Pentru a alege cadourile potrivite, trebuie, pentru inceput, sa iei in considerare pasiunile, hobby-urile si preferintele celui caruia ii oferi cadoul. Iata cateva aspecte pe care e bine sa le iei in considerare:

  • Ofera un cadou personal
  • Cand vine vorba de cadouri, poate varianta cea mai simpla este sa alegi ceva tipic, obisnuit, care nu necesita prea mult timp sau efort in a-l cumpara. Insa, incearca sa adaptezi cadoul in functie de personalitatea si trasaturile persoanei respective, pentru ca acesta sa reprezinte cu adevarat o amintire. Colegul tau se va simti recunoscator si, in acest fel, vei imbunatati si consolida relatia dintre voi.

  • Alege un cadou practic
  • Atat timp cat cadoul este util si se potriveste intereselor colegului tau de munca, nu ai cum sa dai gres. Chiar daca un bibelou sau un alt element de design iti atrage atentia, gandeste-te, in schimb, la impactul pe care l-ar avea un lucru care poate fi folosit in mod repetat. O carte de bucate, un set de cutite sau condimente vor fi ideale pentru un pasionat al bucatariei.

  • Ofera-i un cadou personalizat
  • Cadourile personalizate vor fi apreciate, cu siguranta, de cei care le primesc. Acestea vor transmite faptul ca ti-ai dat cu adevarat interesul privind alegerea sau realizarea lui. Poti merge pe varianta unui design personalizat pentru geanta, rucsac, pixuri sau ofera-i cadouri de birou, cum ar fi o cana care sa-l reprezinte.

    2. Idei de cadouri pentru barbatii de la birou in functie de ocazie

    Probabil iti doresti ca fiecare ocazie speciala care are loc in cadrul companiei sa fie marcata cu un cadou special. Ei bine, pentru asta ai cateva variante la dispozitie, cu care nu vei da gres. 

    2.1. Idei de cadouri de bun venit pentru barbatii de la birou

    Organizator de birou - ajuta-l pe noul angajat sa fie organizat si productiv in acelasi timp, printr-un organizator, in care isi poate integra toate lucrurile personale;

    Un carnetel pentru notite - poti oferi un carnetel in interiorul caruia sa scrii un mesaj de bun venit. Cu siguranta va fi apreciat!;

    O carte educativa/inspirationala - ofera o carte din care poate extrage idei utile privind parcursul sau in cadrul companiei. Si ce bine ca in pauza de masa veti avea deja subiecte de discutii!

    2.2. Idei de cadouri pentru ziua de nastere a barbatilor de la birou

    Ziua de nastere a unui coleg este un moment special, in care toata atentia este indreptata asupra lui, iar aceasta zi nu poate sa treaca fara ca el sa se simta apreciat si cu adevarat important. Uite cateva idei de cadouri. 

    Seturi de cadou pentru barbati - colegul tau de birou se va bucura sa primeasca un set care contine un portofel si o curea, deoarece acestea reprezinta accesorii de care toti barbatii au nevoie. Totodata, in aceeasi maniera poti alege o cravata sau butoni pentru camasa;

    Un rucsac - daca colegul tau adopta stilul sport sau casual, cu siguranta un rucsac i se va potrivi. Pe de alta parte, daca e genul stilat, prezentabil, imbracat la costum poate o idee buna este alegerea unei serviete;

     

    Un ceas - dacă observi ca sarbatoritul poarta in mod obisnuit ceas, atunci nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri. Acesta ar putea fi cadoul ideal.

    2.3. Idei de cadouri pentru promovarea in functie

    Atunci cand unul dintre angajati se bucura de o realizare importanta in ceea ce priveste parcursul sau profesional, e un gest frumos sa-i arati cat de mult te bucuri pentru el si cat apreciezi lucrurile pe care le face pentru echipa si companie.

    Un bilet la film - cu siguranta merita si putina relaxare dupa munca depusa pentru aceasta promovare. Nu-i asa?;

    Casti Bluetooth - acest gen de cadou il va ajuta pe cel care le primeste sa faca abstractie de galagia de la birou si sa ramana concentrat in timp ce lucreaza;

    Suport pentru telefon - il va ajuta pe angajat sa acceseze cu usurinta telefonul si sa ramana in acelasi timp productiv la locul de munca.

    In concluzie, pentru a crea un mediu placut la birou, este minunat sa marchezi ocaziile deosebite prin cadouri care sugereaza multumire, apreciere si admiratie. Daca cel caruia urmeaza sa-i faci cadou este barbat, sa stii ca ai o varietate de optiuni din care poti alege.

    Sursa: shutterstock.com, unsplah.com, adona.ro


    Lasa o apreciere

    Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

    Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.