Accesorizarea hainelor - Un must-have pentru tinute originale

Accesorizarea hainelor - Un must-have pentru tinute originale

Tinutele pot spune foarte multe despre personalitatea fiecarui om. De aceea, acestea trebuie sa fie gandite cat mai bine, astfel incat sa fie in conformitate cu caracterul. Pentru a reusi sa pui fiecare vestimentatie in valoare si pentru a reusi sa stralucesti de fiecare data cand iesi din casa, este stringent sa accesorizezi hainele ca la carte. Doar in felul acesta, poti obtine look-uri originale si foarte frumoase. 

CUPRINS

  1. Accesorizarea hainelor - De ce este atat de importanta?
  2. Accesorizarea hainelor - Cum poate fi facuta cat mai bine?

1. Accesorizarea hainelor - De ce este atat de importanta?

Daca obisnuiesti sa iesi din casa fara cateva accesorii, atunci trebuie sa stii ca te imbraci intr-un mod foarte banal, care nu iese cu nimic in evidenta. In schimb, daca adaugi cateva accesorii hainelor, atunci te poti bucura de look-uri foarte creative, care sa te puna in valoare. 

Cu alte cuvinte, alege sa fii altfel fata de cei din jurul tau cu ajutorul unor bijuterii sau a unor elemente nonconformiste ori simple, dar care reusesc sa adauge un plus de valoare tinutelor tale.

In plus, accesorizarea hainelor este foarte importanta pentru conturarea anumitor stiluri vestimentare. De exemplu, daca alegi sa te imbraci minimalist, nu trebuie sa renunti de tot la accesorii, doar pentru ca stilul este unul foarte practic si simplu, ci trebuie sa-ti orientezi privirea spre accesoriile finute, clasice, care sa completeze perfect tinutele. In acest fel, reusesti sa scoti si mai mult in evidenta ideea de a te imbraca minimalist, dar extrem de modern si chic. 

Mai mult decat atat, daca alegi sa porti cateva accesorii la fiecare vestimentatie pe care o imbraci, reusesti sa intorci privirile tuturor celor din jur. Bunul gust si rafinamentul poate sa fie dobandit prin prisma unor bijuterii sau a unor elemente extrem de elegante. Astfel, daca iubesti sa fii in centrul atentiei, nu uita sa porti cateva accesorii la fiecare tinuta pe care o gandesti. 

2. Accesorizarea hainelor - Cum poate fi facuta cat mai bine?

Atunci cand vine vorba despre accesoriile de haine pentru femei, lucrurile stau diferit fata de accesorizarea tinutelor barbatesti. Cu toate acestea, exista cateva reguli care se aplica in ambele cazuri si care trebuie sa fie respectate cu sfintenie. 

Prin urmare, daca te gandesti sa accesorizezi vestimentatiile intr-un mod cat mai corect, atunci ia aminte la urmatoarele sfaturi unisex:

  • Nu purta prea multe accesorii deodata
  • In cazul in care doresti sa iti pui in valoare look-ul, nu trebuie sa faci exces de bijuterii sau alte elemente care sunt menite sa contureze o tinuta. Este bine sa te gandesti la aproximativ trei accesorii pe care sa le adaugi in vestimentatie, insa nu mai multe. 

    Astfel, daca vrei sa porti o bratara anume, atunci mai poti sa te orientezi spre o esarfa si spre un rucsac, insa nu mai poti adauga si colierul mult iubit sau inelele cu valoare sentimentala. 

  • Nu purta mai multe accesorii de acelasi fel
  • Daca te gandesti sa porti inelul primit de la mama ta, de exemplu, atunci este stringent sa te opresti la acesta. Nu este admis ca fiecare deget in parte sa poarte un astfel de accesoriu, pentru ca exista sanse ridicate ca tinuta sa fie stricata din cauza acestei idei. 

    Astfel, de fiecare data cand te gandesti sa porti un anumit accesoriu, este bine sa alegi doar un model din toata gama pe o care o detii, pentru a obtine look-uri cat mai atractive si frumoase, nu accesorizate in mod excesiv si urat.

  • Poarta doar accesorii de calitate superioara
  • Un look de nota 10 poate fi obtinut si doar prin prisma unui singur accesoriu. Acest lucru este valabil doar in cazul in care respectivul element este de calitate superioara. 

    Cu alte cuvinte, daca te gandesti sa adaugi la o tinuta simpla, clasica o geanta, este recomandat ca aceasta sa fie una calitativa, pentru a putea scoate tinuta din anonimat. In cazul in care poseta este de proasta calitate, atunci vestimentatia nu are cum sa fie pusa in valoare, indiferent de accesoriul adaugat.

    In cele din urma, tine cont de toate aceste sfaturi, pentru a arata mereu perfect. Astazi, infatisarea este foarte importanta, asa ca trebuie sa pui mare pret pe ea. 

    Surse foto: Pixabay.com, Pexels.com, Adona.ro


    Lasa o apreciere

    Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

    Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.