3 tipuri de jeansi potriviti in combinatie cu ghete

3 tipuri de jeansi potriviti in combinatie cu ghete

Iarna isi face din ce in ce mai mult simtita prezenta, astfel incat te determina sa te reintorci la ghete. Pentru a face fata sezonului rece, ar trebui sa ai in dressingul tau cel putin o pereche de ghete de iarna dama pe care sa o introduci in tinutele tale de zi cu zi. Printre preferintele pasionatelor de moda se numara si in acest an ghetele accesorizate la jeansii de diferite tipuri. Insa, pentru a evita orice gafa stilistica si pentru a iesi din casa in siguranta din punct de vedere vestimentar, vei vedea in continuare in acest articol care sunt cele trei tipuri de jeansi potriviti in combinatie cu ghete dama.

Jeansi de tip skinny

De departe cei mai populari jeansi sunt cei de tip skinny, indragiti de doamnele si domnisoarele din intreaga lume. Acestia reprezinta principala solutie cand vine vorba de accesorizarea ghetelor. Exista mai multe variante de a purta jeansii de tip skinny astfel incat sa se potriveasca cu ghetele. O prima varianta ar fi sa optezi de la bun inceput pentru o pereche de jeansi pana la nivelul gleznei. Daca, insa, sunt mai lungi, ii poti indoi pe interior pentru a parea croiti dupa dimensiunile tale. Un pont ar fi sa apelezi la masina de calcat imediat dupa ce ai suflecat jeansii astfel incat sa se aseze uniform. Evident ca, in cazul in care nu doresti sa depui prea mult efort, poti purta ghetele direct peste pantaloni, mai ales ca acest tip de jeansi sunt suficient de stramti.

3 tipuri de jeansi potriviti in combinatie cu ghete

Jeansi de tip boyfriend

De cele mai multe ori, ghetele constituie piesa de rezistenta a oricarei tinute, de aceea trebuie lasate la vedere. Dar acest lucru nu inseamna ca vei fi nevoita sa porti doar jeansi skinny, ci poti opta si pentru alte tipuri de pantaloni. Jeansii de tip boyfriend nu au o forma fixa, sunt lejeri si iti ofera un look relaxat in combinatie cu o pereche de ghete. Totusi, pentru ca asocierea sa fie realmente potrivita, indoaie jeansii 2-3 cm pentru a scoate in evidenta si mai bine incaltamintea.

3 tipuri de jeansi potriviti in combinatie cu ghete

Jeansii asortati

Alegi sa porti jeansi de aceeasi culoare cu ghetele daca vrei sa oferi continuitate look-ului tau, lasand totodata impresia de alungire a picioarelor. Trucul este sa incalti o pereche de ghete cu toc similara cromatic cu pantalonii pentru a da iluzia staturii suple si inalte. Vedetele apeleaza adesea la astfel de artificii stilistice.

3 tipuri de jeansi potriviti in combinatie cu ghete

Prin urmare, daca preferi tinutele confortabile, fara doar si poate trebuie sa fii atenta la cum accesorizezi jeansii cu ghetele. Opteaza pentru varianta care se pliaza pe nevoile tale si vei avea cu siguranta un look trendy.


3 aprecieri


  • Roxana

    Fetelor, eu am luat ghete dama Seth de la adona, sunt super dragute


  • Timeea

    Ghete Caitlin am comandat de la Adona si sunt super


  • Doina

    Eu caut ceva ghete imblanite


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.