3 criterii in alegerea ghete dama din piele

3 criterii in alegerea ghete dama din piele

Pentru ca sezonul rece a revenit, poti opta cu incredere pentru ghete de iarna dama din piele, cele mai indicate si populare tipuri de incaltaminte in randul publicului feminin. Cand vine vorba de ghete, acestea asigura confortul si caldura necesare temperaturilor scazute, fiind totodata si rezistente timp indelungat. Ghetele de dama din piele naturala sunt ideale pentru a face fata iernii geroase, acestea fiind confectionate dintr-un material de calitate superioara ce usureaza mersul si protejeaza impotriva riscului de alunecare. Pentru ca pe piata exista deja o varietate de modele de ghete dama, uneori iti este greu sa iei cea mai buna decizie de cumparare. De aceea acest articol te va ghida spre alegerea ghetelor din piele potrivite nevoilor tale in functie de 3 criterii de baza.

1.      Sistemul de inchidere

Un prim criteriu esential de care trebuie sa tii cont atunci cand optezi pentru o pereche de ghete il reprezinta sistemul de inchidere al incaltamintei. Astfel ca, ghetele pot fi cu siret sau fara siret. Ghetele de dama din piele care se inchid cu ajutorul unui siret, de regula, sunt inalte, cu toc gros si cu talpa flexibila antiaderenta. Sunt rezistente impotriva uzurii si ofera un confort optim. In schimb, cele care nu se inchid cu siret, sunt prevazute de cele mai multe ori cu barete de inchidere cu catarama, si sunt ghetele preferate doamnelor rafinate, potrivite atat tinutelor elegante, cat si tinutelor de tip casual.

3 criterii in alegerea ghete dama din piele

2.      Natura materialului

Un alt aspect important pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand alegi sa porti ghete il constituie natura materialului, si anume pielea naturala si pielea intoarsa. Ghetele pentru femei din piele naturala sunt cele mai elegante, rezistente si usor de purtat si intretinut. Cele care sunt confectionate din piele intoarsa sunt la fel de comode si sigure, insa nu sunt recomandate atunci cand ploua, fiindca se patrund usor cu apa, motiv pentru care au si un pret mai mic comparativ cu ghetele din piele naturala.

3 criterii in alegerea ghete dama din piele

3.      Modelul

In ceea ce priveste modelul ghetelor de dama, acestea pot fi joase sau inalte. Ghetele ce fac parte din prima categorie ajung pana la nivelul gleznelor picioarelor si sunt recomandate tinutelor office. Acestea nu sunt potrivite temperaturilor cu minus atunci cand isi face aparitia stratul de zapada. Pe de alta parte, ghetele inalte sunt ideale pentru a face fata capriciilor vremii in sezonul rece, asigurand caldura si confortul picioarelor pe o perioada lunga de timp si sunt potrivite iesirilor in oras si drumetiilor.

3 criterii in alegerea ghete dama din piele

Asadar, acestea sunt principalele 3 criterii pe care trebuie sa la analizezi atunci cand te decizi sa cumperi o pereche de ghete din piele. Acum poti considera faptul ca esti pregatita sa alegi incaltamintea pe care ti-o doresti in anotimpul rece. Spor la shopping!


2 aprecieri


  • Mari

    De acord, nu avem toti bani de ghete din piele. Eu am luat Ghete dama Viva de la adona


  • Catalina

    Eu nu sunt adepta ghetelor din piele. Daca este un material ecologic de calitate e perfect. Asa pot sa le schimb mai des ca le gasesc la preturi accesibile.


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.