2016 este anul in care porti ce vrei, cum vrei. Spune `da` cu curaj gentilor colorate!

2016 este anul in care porti ce vrei, cum vrei. Spune `da` cu curaj gentilor colorate! Daca ne-ai intreba ce ne place cel mai mult la tendintele din fashionul actual, ti-am raspunde fara sa stam pe ganduri ca permisivitatea modei zilelor noastre ni se pare numarul 1 pe lista! 

2016 este anul in care porti ce vrei, cum vrei. Spune `da` cu curaj gentilor colorate!

Madalina Misu, blogger la Signature by M&M poarta geanta Monica, disponibila in categoria Genti Dama

Vorbim despre faptul ca in 2016 poti combina orice cu orice, fara ca lumea sa se uite ciudat la tine pe strada. Iar daca, totusi, se uita, inseamna ca … e de la ei! 2016 este anul in care porti ce vrei, cum vrei. Spune `da` cu curaj gentilor colorate!

  Modelul Holly (animal print sarpe) este disponibil in categoria Genti dama

Daca in sezoanele estivale am sesizat un val de culori neon, toamna 2016 pluseaza cu nuante mai temperate, la fel de atragatoare si ofertante, dar mai putin electrice. In ultimele colectii Adona si, mai cu seama, printre cele mai noi modele disponibile se numara o multime de genti colorate, pe care le poti purta in moduri inedite zi de zi.2016 este anul in care porti ce vrei, cum vrei. Spune `da` cu curaj gentilor colorate!

Indiferent care e stilul tau, o geanta colorata va da un plus de personalitate outfitului. Poti alege dintre un print floral (geanta Gloria) sau o culoare tare, precum rosul (geanta Emily).2016 este anul in care porti ce vrei, cum vrei. Spune `da` cu curaj gentilor colorate!

#pontadona

Daca cele mai multe genti din colectia ta sunt negre sau maro, iti sugeram sa le prinzi o esarfa colorata, simpla sau cu imprimeuri, care o sa dea un aspect nou gentii tale si o sa te inspire in crearea urmatoarelor tinute.


1 apreciere


  • Catalina

    Incepand cu toamna anului 2016 am observat ca se aplica din ce in ce mai mult “less is more”, lucru care ma bucura. Iar despre produsele ADONA ce sa zic, pana acum mi-am facut o colectie intreaga doar cu produse de la voi


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.