Rucsacurile Evelyn - un must have in acest sezon.

Rucsacurile Evelyn - un must have in acest sezon.

Categoria rucsac dama este cea mai cautata categorie in aceasta perioada, doarece ce rucsacul poate fi purtat in orice combinatie. Evelyn lanseaza o gama larga de produse care se pot adapta oricarui outfit. Fie ca alegi o tinuta casual compusa dintr-o pereche de blugi, o bluza, o jacheta de pielesi o pereche de tenisi sau daca alegi sa porti o tinuta office formata dintr-o fusta, camasa, cu palton si o pereche de ghetute elegante, dar si la tinutele lejere sporty-chic sau fitness, orice rucsac evelyn se potriveste de minune in orice tinuta.

Categoria rucsac dama a fost si va ramane mereu accesoriu lpreferat de multe femei, mai ales daca esti o persoana care are mereu multe lucruri de luat cu ea. Este unul dintre cele mai confortabile, commode și functionale accesorii pentru care poti opta.

In ceea ce priveste culoarea rucsacului, cele mai des intalnite sunt cele argintii sau aurii, in contrast cu tinutele simple all black sau all white, dar si cele albastre sau bleumarin din piele naturala, care anima vremea posomorata de afara.

Daca esti adepta culorilor aprinse si iti plac gentile multicolore, fa-le loc in garderoba ta. Anul acesta se poarta gentile multicolore. Accesorizeaza-le unor tinute in culori uni si pregateste-te sa atragi multe priviri.

Rucsacurile dama sunt nelipsite in acest sezon. Din piele, versatile si practice, rucsacurile au devenit un element destul de apreciat in dresingul femeilor care vor sa arate intodeauna foarte bine.

Daca esti o fire energica si iti petreci toata ziua prin diferitea ctivitati, rucsacul este perfect pentru tine. Il poti pune in spate si uiti de grija lui, deoarece ai libertate de miscare, si il poti adapta in orice tinuta pentru a creea un look sofisticat.

Moda street style adauga rucsacul la tinutele chic in care putem sa integram fara problem mult iubitii adidasi in tinutele noastre.


5 aprecieri


  • Mihaela

    Evelynnn a ramas preferatul meu


  • Rodica

    Multumesc pentru detalii, o sa comand si eu rucsacul Evelyn


  • Andrada

    Are sistemul de inchidere cu snur si suplimentar capsa metalica, eu consider ca e foarte practic


  • Rodica

    Cum te descurci cu sistemul de inchidere, e practic?


  • Andrada

    Prima data m-a atras numele, insa modelul m-a facut sa ma indragostesc pe loc. E foarte practic si se comporta foarte bine, se vede de ce este best seller


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.