Putine, dar elementare. Afla ce accesorii iubesc barbatii

Anul 2017 gaseste moda masculina intr-o reala controversa. Poarta sau nu barbatii prea multe accesorii? De vreme ce stilistii sustin emanciparea estetica a barbatului, unele femei considera ca domnii rivalizeaza cu ele in ceea ce priveste fashionul. Totusi, oferta privind accesoriile pentru barbati este considerabil mai limitata. Am incercat sa identificam care sunt articolele pe care cei mai multi dintre ei le aleg.

Putine, dar elementare. Afla ce accesorii iubesc barbatii

Portofelul. Ascuns, de cele mai multe ori, in buzunarul de la spate, un portofel barbati este aproape nelipsit din tinutele lui. Desigur, cu cat brandul este mai cunoscut, cu atat accesoriul spune mai multe despre cel care il poarta. Pe val, in aceasta perioada, pare sa fie un model simplu de portofel barbati Pierre Cardin.

Ochelarii. De soare, de vedere sau de vedere cu lentile heliomate, o pereche de ochelari trendy reprezinta de multe ori alegerea barbatului modern. Aerul misterios pe care il creeaza, completarea unui outfit si, desigur, beneficiile medicale pe care le aduc vederii sunt argumente pro pentru purtarea lor zilnica.

Geanta. Nu la fel de des intalnita in tinutele domnilor precum un portofel barbati piele, gentile sunt din ce in ce mai purtate si de catre publicul masculin. In functie de stilul abordat, o geanta de umar, o servieta sau un rucsac pot fi alegerile reprezentantilor sexului puternic.

Ceasul. Deloc nou in arsenalul domnilor, ceasul ramane in topul obiectelor complementare vestimentatiei. Initial purtat pentru componenta lui practica, actualmente este si un articol cu factor estetic, dar si de pozitionare sociala, de ce nu.

Telefonul. Da, telefonul mobil este astazi un accesoriu indispensabil. Dispozitivul care il pune la curent cu stirile din intreaga lume, il mentine conectat la business-ul lui si in legatura cu familia si prietenii.

Barba. Suntem in plina era a barbatului metrosexual si chiar lumbersexual. Barba reprezinta acel accesoriu integrat si, teoretic, care nu costa nimic. Dar ar trebui sa stii ca sunt barbati care investesc sume importante pentru a-si toaleta si ingriji barba. Produsele de beauty adresate domnilor, pentru par, barba si mustata sunt tot mai variate si mai la indemana.


4 aprecieri


  • Toni

    De obicei la barbati preferinta e fara nimic cu mainile in buzunar. Totusi…nu ai cum sa pleci fara portofel si telefon. Eu chiar verific de fiecare data cand plec sa nu le fi uitat.


  • Anca P

    Iubitul meu nu iese din casa fara ochelarii si ceasul preferat. Imi place ca are grija de aspectele astea nu ca alti barbati fara nici un stil


  • Mihai

    Accesoriile ca accesoriile, dar daca va place barba unui barbat credeti-ma, barbatul ala o ingrijeste


  • Catalina

    Trebuie sa recunosc ca toate aceste elemente adunate redau un barbat care se respecta… Bine, barba este destul de subiectiva, insa mie imi plac “barbosii”


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.