La ce ne uitam cand alegem un rucsac de barbati?

De ce trebuie sa tina ei cont cand isi aleg rucsacul pe care il vor purta in fiecare zi atat la birou cat si in oras?  Sunt cateva aspecte ce tin de desing-ul modelului, dar si de utilitatea acestuia:

Marimea rucsacului.

Desi in genata, rucsacul unui barbat nu se regasesc la fel de multe lucruri ca in geanta unei femei, rucsacurile barbatesti sunt de multe ori supradimensionate. N-ai sa vezi niciodata un barbat cu un rucsac de mici dimeniuni si asta pentru ca modelel de mari dimenisiuni se potrivesc aspectului fizic al barbatilor. In plus, un astfel de rucsac poate fi potrivit pentru cei ce isi iau laptopul de la birou acasa.  

La ce ne uitam cand alegem un rucsac de barbati?

Bretelele  rucsacului

Acesta este un aspect important in alegerea unui model de rucsac barbati pentru ca de modelul bretelelor depinde confortul de a purta rucsacul. Din acest punct de vedere, cele mai dorite modele de bretele sunt cele late ce prezinta in interior o captuseala din burete pentru confort maxim.

La ce ne uitam cand alegem un rucsac de barbati?

Compartimentarea

Cu cat un rucsac este mai compartimentat, cu atat ii va fi mai usor celui ce il poarta sa isi despoziteze lucrurile si, in cele din urma sa le gaseasca cu usurinta la nevoie. Asadar, barbatii se pot orieanta catre modelele de rucsacuri cu mai multe compartimente de diferite dimenisuni.

La ce ne uitam cand alegem un rucsac de barbati?

Oricare ar fi criteriul dupa care se ghideaza, barbatii iti pot gasi aproape orice model de rucsac pe Adona.ro. Ca o recomandare: ar fi indicat ca acestia sa isi aleaga un model pe care il pot purta atat la birou, cat si in oras sau in calatorii. 


4 aprecieri


 • Alex

  Eu am gasit o geanta convertibila in rucsac Clark … sunt foarte multumit de ea. Incapatoare si rezistenta.


 • Mircea

  Rucsacul din poza cred ca e Danny dar eu cred ca Sorin e mai incapator si e si mai ieftin


 • Alex

  Eu caut un rucasc mai spatios sa incapa incaltamintea in el. Ce rucsac e cel din prima poza?


 • Madalin

  Super tare. Aveti niste rucsacuri super


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.