De ce este mai bine sa investesti intr-o geanta din piele naturala?

Femeile, in general sunt mari iubitoare de moda si haine, insa multe dintre ele iubesc mai mult decat orice, gentile. De aici si intrebarea: mai multe si de o calitate indoielnica sau cateva, dar de buna calitate? Pornind de la intrebarea de mai sus ne-am gandit de ce este mai bine sa investesti intr-o geanta piele naturala si nu neaparat intr-o geanta de piele ecologica.

1. Calitatea.

O geanta piele naturala este mai calitativa, drept urmare o vei purta mai mult timp. Totodata, avand o calitate mai buna, vei putea purta tot ce ai nevoie in ea fara sa stai cu grija ca ti se poate rupe din cauza greutatii. Bineinteles, asta nu inseamna ca trebuie sa o neglijezi. Totusi, este bine de luat in calcul ca atunci cand vine vorba de genti piele naturala acestea sunt mai rezistente si mai calitative.

2. Aspectul

Este normal sa conteze aspectul, nu-i asa? Pana la urma, pe langa functia ei de a te ajuta sa-ti cari lucrurile, ea are si un rol estetic. Oricate genti piele naturala ai avea, niciodata nu iti vor fi suficiente pentru ca femeile, in general dezvolta o mare pasiune pentru genti si moda.

3. Arata bine si peste cativa ani

O geanta clasica, din piele naturala va putea fi purtata si peste ani deoarece calitatea isi va spune cuvantul. Aspectul va reflecta calitatea pe care o are, iar daca tu vei fi atenta si o vei ingriji corespunzator cu siguranta geanta ta va arata de 10+ si peste ani intregi.

Cu siguranta cunosti si tu cateva femei care poarta cateva genti de ani intregi si cu toate acestea gentile ei arata ireprosabili. Iti spunem noi trucul ei: a investit in genti de piele. Daca si tu iti doresti lucruri de calitate pe care sa le poti purta si peste ani recomandarea noastra este sa fii mai atenta la materialul din care este confectionata geanta pe care vrei sa o achizitionezi, iar daca materialul nu este unul cu adevarat calitativ mai bine te gandesti daca merita sau nu investitia.


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.