Ce genti se poarta in vara lui 2017. Alegerile fashion bloggerilor din gama Adona

Gentile bicolore, printurile, posetele viu colorate si rucsacurile sunt pe val in toate colectiile sezonului estival 2017. Fara prea multe limite, culorile complementare lui greenery – nunata anului declarata de Institutul Pantone, sunt unele dintre cele mai recomandate de stilisti. Negrul ramane, desigur, nonculoarea care nu se demodeaza niciodata, asadar nici atunci cand vine vorba de genti dama.

Gentile bicolore

Poate ca sunt mai greu de asortat in viziunea unora dintre femeile pasionate de genti, dar este clar ca anul acesta tendintele sunt si despre posete in doua culori. Combinatiile cromatice sunt infinite, incepand cu clasicul alb-negru, rosu si negru, nude-negru, pana la maro si albastru, de exemplu. La fel de pe val sunt si imprimeurile care sparg aparenta banalitate a unei genti simple.

Ce genti se poarta in vara lui 2017. Alegerile fashion bloggerilor din gama Adona

Rucsacurile

Este, practic, imposibil la acest inceput de vara, sa iesi pe strada si sa nu vezi o femeie purtand un rucsac pe umeri. Estetic, cool, cu la fel de multe optiuni ca forma, marime si culoare ca toate celelalte posete dama, un rucsac nu ar trebui sa iti lipseasca in 2017 din colectie. Iar daca esti obisnuita sa porti doar genti de umar, te asiguram ca trecerea va fi mai usoara decat iti inchipui, iar noul rucsac va deveni in doar cateva zile geanta ta preferata.

Ce genti se poarta in vara lui 2017. Alegerile fashion bloggerilor din gama Adona

Gentile in culori aprinse

Cum probabil stii deja si aminteam mai sus, culoarea anului 2017 este greenery – o nuanta de verde crud. Daca te sperie ideea de a investi intr-o astfel de poseta pe care sa o porti un singur an, mai ai la dispozitie varianta in care mergi pe mana propriei inspiratii. Achizitioneaza-ti genti pe care sa le asortezi unei palete vestimentare mai largi, cum ar fi negru, versiuni de nude (roz / bej prafuite), un rosu aprins sau alta culoare deschisa. Pe cei mai multi designeri culorile nu ii limiteaza neaparat in combinarea articolelor, apreciind ca stilul trebuie sa fie unul omogen. 

Ce genti se poarta in vara lui 2017. Alegerile fashion bloggerilor din gama Adona

Tu ce geanta iti doresti sa adaugi in colectie vara aceasta?


3 aprecieri


  • Aura

    Farte adevarat. Ador rucsacul dama Makara – e model nou aparut si chiar e in tendintele modei


  • Alina

    Exact asa s-a intamplat in cazul meu cu rucsacurile! M-am indragostit de ele, si am gasit pe Adona rucsacuri mai elegante, imi plac foarte mult!


  • Viviana

    Chiar si in anul 2019 mi se pare ca gentile voastre au ramas in trend, asta inseamna ca aveti modele frumoase la care nu poti renunta atat de usor.


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.