Cate rucsacuri dama ai in garderoba ta?

Combinanand frumusetea cu functionalitatea, un rucsac dama este accesoriul ideal pentru orice femeie. Fie ca alegi un rucsac dama casual, un rucsac dama elegant sau un rucsac sport important este sa fii comoda si sa te potrivesti cu tinuta pe care o porti.

Ideal este sa ai minim 3 rucsacuri dama pentru a-ti varia cat mai bine tinutele.  Fie ca ai o zi aglomerata prin oras, fie ca pleci undeva si ai multe lucruri de luat cu tine sau pur si simplu vrei sa fii in trendurile anului 2017, varianta ideala este reprezentata de rucsacuri.

Rucsacurile de dama sunt in aceasta primavara un must-have. Femeile il apreciaza pentru ca este comod, modern, elegant si foarte versatil. Fie ca alegi un rucsac din piele naturala, ecologica sau panza, un rucsac cu tinte sau cu multe desene, modern sau clasic, iti poti accesoriza rapid tinuta si totodata poti obtine comoditatea si complimentele de care toate avem nevoie.

Specialistii spun ca o femeie care poarta un rucsac sau o geanta incapatoare este de 4 ori mai fericita decat o femeie normala, care poarta genti mici sau medii, neincapatoare si deloc comode in mijloacele de transport, serviciu sau facultate. Lejeritatea si comoditatea sunt principalele elemente care ne fac ziua mai buna si viata mai usoara.

ADONA este mereu alaturi de tine si iti ofera cate 2 solutii ideale in functie de stilul tau de viata:

Esti adolescenta sau ai o fetita care este adolescenta? 
Poarta un rucsac cat mai colorat pentru a te face cat mai remarcata, pentru a surprinde si totodata pentru a fi comoda.

Cate rucsacuri dama ai in garderoba ta?

Esti studenta si vrei sa fii eleganta dar comoda atunci cand te duci la facultate?
Poarta un rucsac simplu, dar incapator, elegant, dar potrivit pentru orice tinuta.

Cate rucsacuri dama ai in garderoba ta?

Esti o doamna care vrea sa fie intotdeauna la moda? 
Poarta un rucsac, este musthave-ul din 2017. Alege un rucscac din piele ecologica, care sa reprezinte elefanta si rafinamentul tau.

Cate rucsacuri dama ai in garderoba ta?

Pe adona.ro te asteptam cu zeci de modele de rucsacuri in diferite culori si cu disponibilitate rapida pentru toate produsele. Obisnuieste-te sa platesti mai putin la Adona!


5 aprecieri


  • Andreea

    Multumesc Alexandra. Am ales rucsacul Isla ca aveam nevoie de ceva incapator. Chiar sunt foarte multumita si eu.


  • Alexandra

    Eu am ales Evelyn, e foarte misto rucsacul chiar am vazut multe fete cu el in oras


  • Andreea

    Alexandra, ce rucsac ai cumparat?


  • Stefan

    Eu am luat sotiei de la Adona rucsacul Evelyn, Glenda si geanta Loredana. E foarte multumita. Eu sunt de parere ca trebuie sa ai mai multe rucsacuri si genti ca fata, de aceea si am luat mai multe sotiei sa le poata varia.


  • Alexandra

    Am si eu un rucsac Adona si se comporta super bine. Mai vreau unul


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.