3 portofele dama pe care le poti purta pe post de geanta vara asta

Pentru noi, femeile, este foarte important sa putem purta un obiect vestimentar sau un accesoriu in cat mai multe variante posibile. Tocmai de aceea astazi am selectat 3 portofele dama care pot fi purtate ca si geanta tip clutch. Pentru zilele de vara in care vrem sa iesim la plimbare sau pentru serile in care purtam o rochie vaporoasa aceste portofele dama piele pot fi transformate usor intr-o geanta.

1. Portofel dama Adnana

3 portofele dama pe care le poti purta pe post de geanta vara asta

Portofelul Adnana este genul de portofel dama sport, iar datorita baretei atasate poate fi purtat lejer in mana pe timpul unei plimbari in parc. Poate fi integrat in tinute sport alaturi de o pereche de jeansi, o pereche de adidasi si o camasa alba sau chiar si cu o tinuta all black. Culoarea, marimea si bareta detasabila fac din el o mini geanta de zi in care iti poti tine banii, cheile, cardurile si alte lucruri marunte cu care trebuie sa pleci de acasa.

2. Portofel dama din piele naturala GPD218

3 portofele dama pe care le poti purta pe post de geanta vara asta

Pentru ca orice tinuta are nevoie de culoare, am ales pentru tine portofelul din piele naturala GPD218. Culoarea puternica de rosu te va face sa te indragostesti de el din prima clipa. Pe deasupra, marimea si faptul ca are foarte multe compartimente iti va crea o mica obsesie astfel incat nu vei mai renunta la el. Il poti purta in tinute all black, all white sau outfit-uri viu colorate. In orice tinuta se va potrivi si iti va da o stare de bine.

3. Portofel dama din piele naturala Pierre Cardin GPD230

3 portofele dama pe care le poti purta pe post de geanta vara asta

Ultimul, dar nu cel din urma, este portofelul de dama Pierre Cardin GPD003. Imprimeul, pielea naturala, dar si marimea destul de ofertanta a acestuia fac din el un mic clutch perfect de combinat cu o rochie lunga vaporoasa sau pentru o tinuta rock. Depinde de stilul tau vestimentar modul in care vei purta acest portofel. Este prea frumos pentru a fi tinut ascuns in geanta.

Investeste in portofele de dama din piele naturala pentru ca acestea vor putea fi purtate mai mult timp. Tine cont de faptul ca un accesoriu de calitate se observa de la prima privire. Cauta modele care sa se potriveasca stilului tau vestimentar si nu te feri sa porti portofele pe post de posete.


4 aprecieri


  • Vali

    Nu pot sa ies din casa fara geanta :)) prietenele mele nu au problema asta, fie le vad cu portofelul in mana, fie fara… eu nu pot. Mereu cu geanta dupa mine


  • Antonia F.

    Abia ce am descoperit site-ul si ma delectez cititnd articole hahaa! Cred ca o sa imi comand un portofel!


  • diana

    Gasesc o multime de portofele dama elegante si distinse aici pe adona! De aici imi cumpar toate accesoriile


  • Adina

    Si eu port un portofel dama de calitate pe post de geanta, e un accesoriu si nu ma deranjeaza sa il tin in mana!


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.