3 modele de botine dama in tendintele sezonului rece

3 modele de botine dama in tendintele sezonului rece

Cand vine vorba de botine, acestea au reprezentat dintotdeauna adevarate trucuri vestimentare, iar directiile ultimelor trenduri in materie de moda au dovedit abilitatea acestor accesorii de a insufla un aer de individualitate chiar si tinutelor cotidiene. In tendintele sezonului rece din ultimii ani s-au impus indeosebi diverse modele de botine dama, care au cucerit rapid gusturile pasionatelor de fashion si au influentat ofertele magazinelor de pe piata de referinta. Dintre modelele de botine, 3 tipuri au castigat din ce in ce mai mult teren in topul preferintelor, de aceea in acest articol vei afla care sunt acestea si cum le poti integra cu stil in garderoba ta.

Botinele cu sireturi

Aceste accesorii constituie modalitatea potrivita in care poti completa confortul cu stilul. Incaltamintea de acest tip reprezinta solutia doamnelor si domnisoarelor care doresc afirmarea prin intermediul elegantei si totodata protejarea impotriva temperaturilor scazute. Botinele cu sireturi sunt accesorii extrem de versatile, potrivite atat outfit-urilor casual, cat si celor elegante sau de birou. Jeansii in combinatie cu botinele de acest tip pot fi o asociere vestimentara banala, insa daca adaugi tinutei un sacou atunci vei avea cu siguranta un look stylish. In plus, botinele cu sireturi si toc merg foarte bine accesorizate la fustele de tip creion si manusi de catifea, un combo vestimentar pentru un aer mai sofisticat.

3 modele de botine dama in tendintele sezonului rece

Botinele cu aspect catifelat

Botinele de acest tip reprezinta un accesoriu usor minimalist, dar se pot integra in mod potrivit in multe stiluri vestimentare. De pilda, in cazul botinelor catifelate, fustele mini din denim si bluzele subtiri de culoare alba sunt prietenele de nadejde atunci cand alcatuiesc o tinuta. Evident ca botinele catifelate merg si in combinatie cu jeansii, insa aceasta asociere uneori le poate diminua rafinamentul. O alegere ceva mai inspirata pentru botinele cu aspect catifelat sunt pantalonii din piele.

3 modele de botine dama in tendintele sezonului rece

Botinele cu toc gros

Datorita comoditatii si practicitatii lor, botinele cu tocul gros reprezinta o optiune inteligenta la care femeile apeleaza. Jeansii de tip skinny sunt recomandati in cazul botinelor cu toc gros, alaturi de paltoanele lungi pentru un plus de stil. Daca esti adepta a stilului elegant, atunci esti norocoasa pentru ca botinele de acest tip se accesorizeaza foarte bine la fuste si rochii. Feminitatea emanata prin intermediul purtarii fustelor si rochiilor se balanseaza cu aerul robust al botinelor cu toc gros, astfel incat echilibreaza intreaga tinuta. Adauga pulovere tricotate si jachete din piele pentru un plus de extravaganta.

3 modele de botine dama in tendintele sezonului rece

Prin urmare, versatilitatea botinelor de dama le face potrivite in multitudinea de tinute care se pot compune cu ajutorul unui strop de creativitate si o informare continua si corecta asupra ultimelor tendinte in moda. Dintre cele mai cautate si purtate modele, acestea 3 se clasifica in topul preferintelor femeilor.


3 aprecieri


  • Diana

    Eu am luat cele cu toc gros


  • Diana

    Sunt Jutith e model de pe Adona.ro


  • clara

    Ce model sunt cei din poza 2 cu aspect catifelat?


Lasa o apreciere

Aprecierile vor trebui aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.